Λάρισα: Ένταση για τους εμβολιασμούς στον Άγιο Αχίλλειο – Επεισόδιο με τον Μητροπολίτη (vids)

 Λάρισα: Ένταση για τους εμβολιασμούς στον Άγιο Αχίλλειο – Επεισόδιο με τον Μητροπολίτη (vids)

Ένταση  έξω από τον Μητροπολητικό Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλείου, όπου έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί σε κινητές μονάδες.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, αντιεμβολιαστές που αντιδρούν στην απόφαση αυτή βρέθηκαν στον αύλειο χώρο και προκάλεσαν επεισόδιο με τους αστυνομικούς που βρίσκονται στο σημείο.

Μικρή μερίδα αντιεμβολιαστών που διαμαρτύρονταν για την απόφαση της Μητρόπολης Λαρίσης να γίνουν εμβολιασμοί έξω από τις εκκλησίες , περίμενε έξω από τον Άγιο Αχίλλιο για να αποδοκιμάσουν τον Μητροπολίτη Ιερώνυμο. Μόλις βγήκε από την εκκλησία, άρχισαν να φωνάζουν «ανάξιος», με τον τελευταίο πάντως να τους αντιμετωπίζει με χαμόγελο και να τους χαιρετά!

Ανησυχία από Διεθνή μελέτη για την εγκεφαλική φλεβοθρόμβωση μετά το εμβόλιο – Τι λέει στο libre η B. Παπαευαγγέλου για τροποποιήσεις εμβολίων

«Εάν θα κάνεις το εμβόλιο ρωτάς το γιατρό σου» επεσήμανε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμος μετά τη δοξολογία στον Άγιο Αχίλλιο και ευχαρίστησε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση για εμβολιασμό έξω από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου.

Επίσης ευχαρίστησε και όσους διαμαρτυρήθηκαν κατά της δράσης εμβολιασμού. «Η μονάδα θα συνεχίσει το έργο της και θα προσπαθήσουμε να συντηρήσουμε το μήνυμα ζωής» υπογράμμισε ο κ. Ιερώνυμος. «Να νικήσουμε το φόβο και να συνεχίσουμε την προσπάθεια να πείσουμε» κατέληξε ο Μητροπολίτης Λαρίσης ο οποίος χαιρέτησε όσους διαμαρτυρήθηκαν κατά την αποχώρησή του, ενώ δήλωσε πως το γραφείο του είναι ανοιχτό σε όλους.