Ενόχληση Μητσοτάκη για τις αποδοκιμασίες – Τι είπε στον Κουτσούμπα και τι απάντησε ο ΓΓ του ΚΚΕ – Το επίμαχο βίντεο (vid)

 Ενόχληση Μητσοτάκη για τις αποδοκιμασίες – Τι είπε στον  Κουτσούμπα και τι απάντησε ο ΓΓ του ΚΚΕ – Το επίμαχο βίντεο (vid)

Αμέσως μετά την τελετή αποχαιρετισμού του Μίκη Θεοδωράκη, αυτήκοες μάρτυρες μεταφέρουν, διάλογο μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στην είσοδο της Μητρόπολης, με αφορμή τα συνθήματα που ακούστηκαν από συγκεντρωμένους πολίτες.

Ειδικότερα και ενώ οι πολιτικοί αρχηγοί βρίσκονταν στο πλατύσκαλο της εκκλησίας αναμένοντας την έξοδο της σορού του Μίκη Θεοδωράκη, συγκεντρωμένοι πολίτες στην πλατεία ξεκίνησαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Πρωθυπουργού.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης εμφανώς ενοχλημένος κοντοστάθηκε μπροστά στον ΓΓ του ΚΚΕ, κ. Κουτσούμπα και μπροστά σε παρευρισκόμενους του απευθύνθηκε λέγοντας:

  • «Τι είναι αυτά τα πράγματα; Εσύ τους έφερες εδώ να με βρίζουν;»

Ο κ. Κουτσούμπας έκπληκτος όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές απάντησε:

  • «Τι είναι αυτά που λες; Τι δουλειά έχω εγώ; Ο κόσμος είναι που τα λέει», με τον κ. Μητσοτάκη να επιμένει, τονίζοντας πως το ΚΚΕ είχε την ευθύνη της περιφρούρησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του libre πάντως οι συγκεντρωμένοι που αποδοκίμασαν τον πρωθυπουργό δεν προέρχονταν από το ΚΚΕ αλλά από τη ΛΑΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΦΈΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Πάντως μερίδα κόσμου αποδοκίμασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και κατά την άφιξη του στη Μητρόπολη, λίγο πριν ξεκινήσει η αποχαιρετιστήρια τελετή στον Μίκη Θεοδωράκη.

Σχετικά Άρθρα