Φολέγανδρος: Μαρτυρία της γυναίκας που μίλησε με τη Γαρυφαλλιά και τον 30χρονο λίγο πριν από τη δολοφονία

 Φολέγανδρος: Μαρτυρία της γυναίκας που μίλησε με τη Γαρυφαλλιά και τον 30χρονο λίγο πριν από τη δολοφονία

Λίγες ώρες πριν τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η Γαρυφαλλιά βρισκόταν με τον σύντροφό της σε εστιατόριο στο νησί της Φολεγάνδρου. Όπως αποκάλυψε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, το ζευγάρι βρέθηκε εκεί το πρωί της Παρασκευής για πιει καφέ. “Της λέω καλημέρα, τι κάνετε και μου λέει πολύ ωραία, περνάμε υπέροχα” αναφέρει σχετικά με τον διάλογο που είχε με την Γαρυφαλλιά, μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

“Της λέω δεν θα κάτσετε καθόλου να σας δω; Και μου λέει θέλει να πάμε να περπατήσουμε και αυτό το μονοπάτι, να τελειώσουμε και σου υπόσχομαι πως θα κάτσουμε εδώ μαζί σας” πρόσθεσε.

Φολέγανδρος: “Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς” είπε ο 30χρονος

Το ζευγάρι όπως αποκαλύπτει η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου έφυγε από το μαγαζί στις 12:30.

Περιγράφει την 26χρονη ως μια κοπέλα χαρούμενη και ευτυχισμένη. “Πέταγε, ένα κορίτσι που έκανε διακοπές, αυτός δεν μας μίλαγε αρνούνταν να ανοίξει συζητήσεις” επεσήμανε ανώ η ίδια είχε παρατηρήσει πως ο 30χρονος δεν άφηνε την κοπέλα να συνομιλεί με άλλους στο νησί.

«Κανένας δεν της μίλαγε της Γαρυφαλλιάς, όταν πηγαίναν να της πουν αγόρια από το μαγαζί καλημέρα την έπαιρνε και έφευγαν» ανέφερε.

«Του λέω καλά δεν κουράστηκες να περπατάς και μου λέει αυτό μου αρέσει να κάνω εδώ και του έκανα λίγο χαβαλέ μήπως ηρεμήσει και αφεθεί γιατί δεν έχουμε ξαναδεί τόσο μπουκωμένο κατασκηνωτή εδώ. Του λέω μήπως δεν σου αρέσει το νησί, μήπως θέλεις να κάνεις κάτι άλλο και μου λέει με κατάλαβες ε… Του λέω πρέπει να ηρεμήσεις, να κάνετε ένα μπάνιο στη θάλασσα, να πιείτε ένα καφέ ήρεμα…. Ε έφυγαν και δεν ξαναήρθαν ποτέ» είπε αναφερόμενη στον διάλογό της με τον καθ΄ομολογίαν δράστη.

Οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης ώστε να αποκαλυφθεί κάτω από ποιες συνθήκες έγινε το έγκλημα στη Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, οι Αρχές εξετάζουν μία πληροφορία που θέλει την Γαρυφαλλιά να είχε εκφράσει την επιθυμία στον 30χρονο να χωρίσουν και να φύγει από το νησί.

Πηγή: enikos.gr