Ηλιούπολη: Ανάγκασε τη 19χρονη να γυρίζει ροζ ταινία

 Ηλιούπολη: Ανάγκασε τη 19χρονη να γυρίζει ροζ ταινία

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της 19χρονης την οποία υποχρέωνε να εκδίδεται 39χρονος αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Espresso”, δύο μήνες πριν αποκαλυφθεί το διαμέρισμα- κολαστήριο της Ηλιούπολης και όσα βίωσε η 19χρονη, ο απότακτος υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ. είχε περάσει μαζί με το κορίτσι την πόρτα της πασίγνωστης εταιρείας ερωτικών ταινιών Sirina.

Νέα στοιχεία στην σεξουαλική εκμετάλλευση της 19χρονης: Αναζητούν τον “Γιάννη” και τον “Μάξιμο” – Αποκαλύψεις φρίκης για τον αστυνομικό

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κοπέλα τον σύστησε σαν το αγόρι της και μετά εκείνη ζήτησε πληροφορίες για το πώς μπορεί να συνεργαστεί με την εταιρεία προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία. Αφού οι υπεύθυνοι της εξήγησαν τη διαδικασία, τους είπε ότι θέλει λίγο χρόνο να το σκεφτεί. Ύστερα από την αρχική συνάντηση, οι δυο τους ξαναπήγαν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στα γραφεία της Sirina λίγες ημέρες πριν αποκαλυφθούν οι καταγγελίες για τον 39χρονο αστυνομικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 39χρονος το 2020 είχε ξαναπάει με άλλη κοπέλα στην εταιρεία, όμως τότε η κοπέλα, αφού ενημερώθηκε για τα διαδικαστικά, αποφάσισε να μην περάσει από κάστινγκ, γιατί φοβόταν τις επιπτώσεις από τη δημοσιότητα.

Όσον αφορά στην 19χρονη, η τελευταία συνάντηση με τους ανθρώπους της Sirina έγινε πριν από μία εβδομάδα. Σε εκείνη τη συνάντηση και χωρίς να γνωρίζουν στην εταιρεία τι συνέβαινε στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης, οι υπεύθυνοι προχώρησαν στις απαιτούμενες διαδικασίες, όπως κάνουν σε όλες τις περιπτώσεις. Ζήτησαν από την κοπέλα να τους επιδείξει την ταυτότητά της, κάτι που εκείνη έκανε χωρίς να φέρει αντίρρηση.

Στη συνέχεια, αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είναι ανήλικη, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για να κλείσουν τη συμφωνία και συνυπέγραψαν ιδιωτικό συμφωνητικό συνεργασίας, ως είθισται. Μάλιστα, υπήρξε και γνήσιο της υπογραφής από συμφωνητικό. Ύστερα από αυτό, η 19χρονη υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, από τις οποίες περνούν οι υποψήφιες ηθοποιοί ερωτικών ταινιών και στη συνέχεια έγιναν τα γυρίσματα, που προορίζονταν για τη διαδικτυακή πλατφόρμα της εταιρείας.