ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας καλύπτει τον πρωταγωνιστή των παρασκηνιακών διεργασιών του στημένου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες

 ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας καλύπτει τον πρωταγωνιστή των παρασκηνιακών διεργασιών του στημένου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες

«Είναι η πρώτη φορά στην παγκόσμια πολιτική ιστορία όπου ένα πολιτικό κόμμα πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ένα κορυφαίο στέλεχος του ελέγχεται μόνο για παράβαση καθήκοντος και όχι για δωροληψία! Ο κ.Τσίπρας, πρώην πρωθυπουργός, σχεδόν πανηγυρίζει για το γεγονός ότι ο στενότερος συνεργάτης του και κορυφαίος υπουργός του προτείνεται να παραπεμφθεί για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα» τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζοντας την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την πρόταση της προανακριτικής επιτροπής της βουλής.

«Αυτό που για κάθε πολιτικό κόμμα θα αποτελούσε στίγμα, ο κ.Τσίπρας το προσπερνάει αδιάφορα. Είναι προφανής η αμηχανία και το πολιτικό αδιέξοδό του» προσθέτει.

Η ΝΔ επίσης αναφέρει ότι ο κ. Τσίπρας «καλύπτει τον «πρωταγωνιστή» των παρασκηνιακών διεργασιών του στημένου διαγωνισμού για την χορήγηση τηλεοπτικών αδειών το 2016 και συντάσσεται πλήρως με τον κ.Παππά, όπως έχει κάνει για όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι τώρα». «Το λόγο πλέον θα έχει η ελληνική Δικαιοσύνη τόσο για τον Νίκο Παππά όσο και για τους συνεργούς του» σημειώνει.

ΚΙΝΑΛ για Παππά: Στοιχειοθετείται η παράβαση καθήκοντος, όχι η δωροληψία