Σάλος με δήλωση Μπαλάσκα για τον πιλότο: “Είναι βλάκας, αν έπαιρνε τηλέφωνο την ΕΛ.ΑΣ σε 6 χρόνια θα ήταν έξω”

 Σάλος με δήλωση Μπαλάσκα για τον πιλότο: “Είναι βλάκας, αν έπαιρνε τηλέφωνο την ΕΛ.ΑΣ σε 6 χρόνια θα ήταν έξω”

Μια άστοχη δήλωση του Σταύρου Μπαλάσκα για το τί θα έπρεπε να κάνει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, προκειμένου να βγει γρήγορα από την φυλακή προκάλεσε σάλο.

Ο συνδικαλιστής αστυνομικός, φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Κοινωνία Μega» για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά  με την σύλληψη του πιλότου για την δολοφονία της Καρολάιν και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το τί δείχνει η στάση του να κάνει 8 ώρες να ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του.

Η απάντηση που έδωσε, έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, καθώς είπε: «Είναι βλάκας δείχνει, γιατί εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του μέσα στον θυμό του, οτι τα’ χασε και τρελάθηκε, αν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή. Τώρα θα σαπίσει στην φυλακή. Γιατί θα πήγαινε εν βρασμώ ψυχής σε οικογενειακό καυγά. Θα πήγαινε 5-6 χρόνια φυλακή; Είναι νέο παιδί».

Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικές εξελίξεις – Τα στοιχεία που έδειξαν ως δολοφόνο τον σύζυγο της Καρολάιν

Όπως είναι προφανές η πρωτοφανής απάντηση του εκπροσώπου της ΕΛ.ΑΣ προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων.

Η δημοσιογράφος, Αναστασία Γιάμαλη ήταν μια εξ αυτών που αντέδρασε, σχολιάζοντας:«Οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους από τηλεπαράθυρο για να την βγάλουν καθαρή δίνει ο γνωστός αστυνομικός κ. Μπαλάσκας. Ντροπή.»

Σχετικά Άρθρα