Γλυκά Νερά: Τι είπαν οι αστυνομικοί στον σύζυγο της Καρολάιν όταν του ζήτησαν να πάει μαζί τους στην ΓΑΔΑ

 Γλυκά Νερά: Τι είπαν οι αστυνομικοί στον σύζυγο της Καρολάιν όταν του ζήτησαν να πάει μαζί τους στην ΓΑΔΑ

Αποκαλύψεις για τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρθηκε από την Αλόνησο στην ΓΑΔΑ, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν έρχονται στην δημοσιότητα.

Όπως είναι γνωστό βρισκόταν σε εξέλιξη εκείνη την ώρα το μνημόσυνο της άτυχης κοπέλας.

Όμως αστυνομικοί με πολιτικά είχαν ήδη φτάσει στο εκκλησάκι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που βρίσκεται κοντά στο κοιμητήριο του νησιού καθώς είχαν προσγειωθεί με ένα ελικόπτερο λίγη ώρα νωρίτερα.

Με το που είδαν τον 32χρονο τον πλησίασαν και τον ενημέρωσαν ότι έπρεπε να τους ακολουθήσει. Προφανώς ο ίδιος ρώτησε το λόγο, με τους αστυνομικούς να τον ενημερώνουν πως έχουν προκύψει νέα στοιχεία και πως υπάρχει και ένα άτομο το οποίο έχει συλληφθεί και πρέπει να πάει για την διαδικασία της αναγνώρισης.

Δολοφονία Καρολάιν – Ραγδαία ανατροπή: Πληροφορίες ότι ο σύζυγος ανακρίνεται ως ύποπτος – Από το μνημόσυνο, στη ΓΑΔΑ με ελικόπτερο

Η μητέρα της Καρολάιν, ανήσυχη και προβληματισμένη έσπευσε στον γαμπρό της και τον ρώτησε γιατί οι αστυνομικοί του ζητούν να πάει στην Αθήνα. «Έχουν προκύψει νέα στοιχεία. Υπάρχει και ένα άτομο που έχει συλληφθεί και το οποίο πρέπει να δω από κοντά και να αναγνωρίσω», είπε ο 32χρονος στην μητέρα της Καρολάιν.

Περίπου στις 13:00 το μεσημέρι της Πέμπτης ο νεαρός έφτασε στη ΓΑΔΑ και από εκείνη τη στιγμή καταθέτει στο τμήμα Ανθρωποκτονιών.