• 27 Ιουλίου, 2021

Δολοφονία Καρολάιν – Ραγδαία ανατροπή: Πληροφορίες ότι ο σύζυγος ανακρίνεται ως ύποπτος – Από το μνημόσυνο, στη ΓΑΔΑ με ελικόπτερο

 Δολοφονία Καρολάιν – Ραγδαία ανατροπή:  Πληροφορίες ότι ο σύζυγος ανακρίνεται ως ύποπτος – Από το μνημόσυνο, στη ΓΑΔΑ με ελικόπτερο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα τα ευρήματα που έχουν προκύψει είναι ικανά να αποκαλύψουν τι πραγματικά συνέβη στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

Ψηφιακά ίχνη από μία κάμερα του σπιτιού του, αλλά και το κινητό τηλέφωνο του 32χρονου συζύγου ήταν τα στοιχεία που ανέτρεψαν πλήρως τα δεδομένα που είχαν στη διάθεσή τους οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολίνας στα Γλυκά Νερά.

Οι κάρτες μνήμης από τις κάμερες στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών είχαν αφαιρεθεί αρκετή ώρα πριν από την ώρα του εγκλήματος. Επίσης, από την εξέταση που έγινε στο κινητό του πιλότου, εντοπίστηκε «δραστηριότητα» την ώρα, όμως, που ο 32χρονος, πάντα κατά την κατάθεσή του, ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους δράστες.

Δολοφονία Καρολάιν: Κρίσιμα ευρήματα παρουσιάζονται στον πιλότο – Αναμένονται εξελίξεις

Με βάση αυτά το νέα στοιχεία, στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών έφτασαν με ελικόπτερο, το πρωί της Πέμπτης (17.06.2021) στην Αλόννησο, την ώρα που τελούνταν μνημόσυνο στη μνήμη της άτυχης Κάρολαϊν. Διακριτικά, πλησίασαν τον πιλότο, ο οποίος είχε φτάσει από χθες με ελικόπτερο της εταιρίας όπου εργάζεται στο νησί και του ζήτησαν να τους ακολουθήσει.

«Όπως πληροφορήθηκα, οι αστυνομικοί του ανέφεραν ότι έπιασαν ένα άτομο στο αεροδρόμιο και τον κάλεσαν να πάει μαζί τους για να τον αναγνωρίσει» λέει στο newsit.gr ο δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης. Και προσθέτει: «Οι αστυνομικοί ήταν πολύ διακριτικοί και δεν προκλήθηκε αναστάτωση στο μνημόσυνο. Δεν ξέρω αν τον έχουν καλέσει για αναγνώριση ή για να δώσει νέα κατάθεση».

Όπως μεταφέρει ο δημοσιογράφος, Κώστας Βαξεβάνης, ο σύζυγος της Καρολάιν «θα ανακριθεί ως ύποπτος»!

Κομβικό στοιχείο που οδήγησε την Αστυνομία στην απόφαση να προσαγάγει τον σύζυγο της 20χρονης, αποτελεί η ανακάλυψη που προέκυψε από το κινητό – ρολόι που είχε στο χέρι της η Καρολάιν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΟΡΕΝ, μετά από έλεγχο, αποδείχθηκε πως η συσκευή κατέγραψε παλμούς της άτυχης 20χρονης που δεν συνέπιπταν χρονικά με τις περιγραφές του συζύγου για όσα γίνονταν μέσα στο σπίτι και έτσι τον κάλεσαν για εξηγήσεις.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, θα του εξηγήσουν τα νέα δεδομένα και εκείνος θα πρέπει να απαντήσει, ενώ θεωρούν πως η άγρια δολοφονία κατά 99% δεν έχει να κάνει με ληστεία.

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, κάθε φορά που αστυνομικοί έφταναν κοντά σε μια πιθανή αναγνώριση του δράστη ή των δραστών από τις περιγραφές του 32χρονου, δεν έβρισκαν εκείνο το «έξτρα» στοιχείο για να «κουμπώσει» η υπόθεση.

Παράλληλα, εξετάζονται και οι κάμερες ασφαλείας αλλά και η κάρτα καταγραφικού που δεν υπήρχε στη θέση της με τις αρχές να εστιάζουν στο πότε αφαιρέθηκε ενώ και εδώ υπάρχει ένα «κενό» στις περιγραφές του συζύγου.

Ακόμη και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου εκτιμούν πως θα δώσει στοιχεία για συνομιλίες, πρόσωπα, όσο και η χρονική τους διάρκεια.

Η Καρολάιν δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, όταν σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου συζύγου της, τρεις ένοπλοι άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι τους, έδεσαν τον ίδιο ενώ στην προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν και να σωπάσουν την ίδια, της προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο δίπλα στο 11 μηνών παιδί τους.