Συνέντευξη εκ βαθέων: Ο Κανάκης μιλά στον Μιχαηλίδη για το θάνατο του μπαμπά του αλλά και τα δύο παιδιά του (vid)

 Συνέντευξη εκ βαθέων: Ο Κανάκης μιλά στον Μιχαηλίδη για το θάνατο του μπαμπά του αλλά και τα δύο παιδιά του (vid)

Προσκεκλημένος στην εκπομπή «Δε γκρανμάδερ» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο Open TV ο Αντώνης Κανάκης ξεδίπλωσε πτυχές της προσωπικής του ζωής κι αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου του πατέρα αλλά και στα δυο παιδιά του, που άλλαξαν τη ζωή του.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην επαγγελματική του πορεία, την αγάπη του για τη μουσική, τους «ΑΜΑΝ» και φυσικά τους «Ράδιο Αρβύλα».

«Εχω χάσει τον μπαμπά μου. Η απώλειά του μαζί με την γέννηση των παιδιών μου είναι τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή μου. Δεν μπορώ να περιγράψω πώς ένιωσα και πόσο μου στοιχίζει. Τον λάτρευα και τον λατρεύω. Η υπόθεση θάνατος και ζωή μόνο αν τα βιώσεις στο πετσί σου τα καταλαβαίνεις. Το θάνατο τον γνώρισα όταν πέθανε ο μπαμπάς μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ένας θρόμβος τα έκανε όλα… Και τη ζωή τη βιώνω κάθε μέρα μέσα από τα παιδιά μου. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα αγαπούσα τόσο πολύ όσο αγαπάω τα παιδιά μου. Είμαι αγαπησιάρης άνθρωπος αλλά αυτό δεν το φανταζόμουν» εξομολογήθηκε ο γνωστός παρουσιαστής.

Αναφερόμενος στα πρώτα του βήματα της καριέρας του: «Είμαι στο “καλό” μπάνιο του σπιτιού μου και έχω στήσει τον πειρατικό μου σταθμό. Μου λέει η μαμά μου δε θέλω να σε ενοχλήσω αλλά τι σκοπεύεις να κάνεις στη ζωή σου;” Και της απαντώ: “Με το ραδιόφωνο και τη μουσική” και έφυγε, κλείνοντας την πόρτα».

Σχετικά Άρθρα