Ο Κωνσταντινόπουλος “ταύτισε” με τη Χρυσή Αυγή τον Πολάκη – Σκληρή απάντηση του πρώην υπουργού (vid)

 Ο Κωνσταντινόπουλος “ταύτισε” με τη Χρυσή Αυγή τον Πολάκη – Σκληρή απάντηση του πρώην υπουργού (vid)

(ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ ÃÉÙÑÃÏÓ EUROKINISSI)

Επίθεση στον Παύλο Πολάκη εξαπέλυσε ο προεδρεύων βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Μεταξύ άλλων τον κατηγόρησε για φασισμό και ανέφερε ότι τα ίδια έλεγε η Χρυσή Αυγή.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση που κατέθεσε ο Παύλος Πολάκης για τη διάθεση της θεραπείας μονοκλωνικών αντισωμάτων και στη χώρα μας. Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης δεν ανέλαβε την παραμικρή δέσμευση για τη διάθεση της θεραπείας μονοκλωνικών αντισωμάτων, λέγοντας μεταξύ άλλων πως θα έρθουν όταν έχουν άδεια κυκλοφορίας.

Από την πλευρά του ο Παύλος Πολάκης αντέδρασε, παίρνοντας ξανά τον λόγο, με τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο να προβαίνει σε επίθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς.

«Είναι φασισμός αυτή η συμπεριφορά. Συμπεριφέρεστε με αντιδημοκρατικό τρόπο» σημείωσε, ενώ όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισήμανε ότι έχει δίκιο, ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ απάντησε προκλητικά: «Και η Χρυσή Αυγή αυτά έλεγε. Ότι έχει δίκιο». Μάλιστα ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος αρνήθηκε να ανακαλέσει.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με ανάρτησή του στο Facebook χαρακτήρισε «ελλεινό» τον Οδυσσέα Κωνσταντινοπουλο και σημείωσε ότι ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ «πάει για υπουργοποίηση τώρα που σκορπίζει το ΚΙΝΑΛ και έδινε εξετάσεις σήμερα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Ο ελεεινός που ονομάζεται Οδυσσέας Κωνσταντινοπουλος κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του θλιβερού ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗ που σήμερα είπε πως θα φέρουν τα μονοκλωνικά αφού τα προμηθευτεί κεντρικά η ΕΕ (όταν ήδη τα έχουν πάρει 10 χώρες και εδώ έχουμε Θρηνήσει 12.100 θανάτους ενώ τους το λέμε από το Νοέμβριο )

Δεν άφηνε, μιλώντας πάνω μου, να ακουστούν τα δύο νούμερα που διαρκώς φώναζα από τα έδρανα για να απαντήσει ο Κοντοζαμάνης:

Ο παγκόσμιος μέσος όρος του δείκτη θάνατοι /εκατομμύριο πληθυσμού είναι 440 ,στην Ελλάδα ΕΙΝΑΙ 1100 και ανεβαίνει:

Πάει για υπουργοποίηση και αυτό το υποκείμενο ,τώρα που σκορπίζει το ΚΙΝΑΛ και έδινε εξετάσεις σήμερα:

Στο βίντεο η δευτερολογία μου που ο Κοντοζαμάνης απάντησε αλλά λόγια να αγαπιόμαστε».