Ένταλμα σύλληψης εις βάρος του Μέριλιν Μάνσον – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

 Ένταλμα σύλληψης εις βάρος του Μέριλιν Μάνσον – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Η αστυνομία στην πολιτεία του Νιού Χάμσαϊρ ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ ότι εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εις βάρος του τραγουδιστή Μέριλιν Μάνσον σε σχέση με τις κατηγορίες για επίθεση που αντιμετωπίζει.

Οι καταγγελίες αυτές αφορούν έναν εικονολήπτη, ανακοίνωσε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι ο Μάνσον, ο ατζέντης του και ο νομικός του σύμβουλος γνώριζαν για το ένταλμα “εδώ και καιρό” και “δεν έγινε καμία προσπάθεια από εκείνον να επιστρέψει στο Νιού Χάμσαϊρ για να απαντήσει στις εκκρεμούσες εις βάρος του κατηγορίες”.

Πιτσούλη για Μπάρμπα: “Αυτό δεν είναι θάρρος, είναι θράσος”

“Το αστυνομικό τμήμα του Γκίλφορντ έχει ένα ενεργό ένταλμα σύλληψης εις βάρος του Μπράιαν Χιού Γουόρνερ (το αληθινό όνομα του Μέριλιν Μάνσον) για δύο πταίσματα που αφορούν ένα περιστατικό του 2019 στην Bank of New Hampshire Pavilion (ένα συναυλιακό αμφιθέατρο)”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της στο Facebook η αστυνομία.

Εκπρόσωπος του Μάνσον δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για να σχολιάσει.

Στις 18 Αυγούστου του 2019 ο Μάνσον έδινε συναυλία όταν σημειώθηκαν οι καταγγελλόμενες επιθέσεις, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο εικονολήπτης είχε συμβόλαιο με μια εταιρεία που εδρεύει στο Νιού Χάμσαϊρ για να βιντεοσκοπήσει την συναυλία και βρισκόταν στον χώρο κάτω από τη σκηνή, όταν σημειώθηκε το περιστατικό, προσθέτει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Στην πολιτεία αυτή η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής επισύρει πιθανή ποινή φυλάκισης έως ένα χρόνο και πρόστιμο έως 2.000 δολάρια.

Σχετικά Άρθρα