• 21 Ιουνίου, 2021

Πιτσούλη για Μπάρμπα: “Αυτό δεν είναι θάρρος, είναι θράσος”

 Πιτσούλη για Μπάρμπα: “Αυτό δεν είναι θάρρος, είναι θράσος”

«Υπερασπίζομαι με πάθος τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη», δήλωσε σε συνέντευξή της η Βάνα Μπάρμπα, χαρακτηρίζοντας «είδωλα» τους δύο άνδρες, ενώ εξέφρασε το σεβασμό της για τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Πάντα υπήρχαν ειδωλολάτρες ,δικαίωμά της», σχολίασε τη συνέντευξη της συναδέλφου της η Πηνελόπη Πιτσούλη σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Ξεκαθαρίζοντας ότι, «κανείς δεν αμφισβήτησε το ταλέντο, αλλά τις πράξεις τους», τόνισε ότι, «ως μάνα, ως γιαγιά και ως νύφη υπερασπίζομαι όλες αυτές τις γυναίκες που κατήγγειλαν .Θα είμαι πάντα με το δίκιο του προδομένου και υπάρχουν τα δικαστήρια για να κρίνουν».

 «Όταν μιλάμε για επιλήψιμες πράξεις, δεν μπορώ να υπερασπιστώ», συμπλήρωσε.

Νέο σοβαρό περιστατικό θρόμβωσης σε 36χρονη – Εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο

Ειδικά αναφερόμενη στη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, είπε πως «δίκαια τον υπερασπίζεται, αλλιώς σημαίνει ότι συμμετείχε. Κι εγώ αν κάνει κάτι ο Γιωργάκης μου, θα είμαι μαζί του. Όχι αν βιάσει καμία, τότε…».

«Αυτό δεν είναι θάρρος, είναι θράσος», είπε για τις δηλώσεις της Βάνα Μπάρμπα και ξεκαθάρισε πως «αν πιστεύει αυτό που πιστεύει, δικαίωμά της. Αν τους θαυμάζει, ας το κρατήσει με τον εαυτό της, γιατί τα πάσχοντα πρόσωπα θα πουν ‘τι κάναμε;’ Όχι! Καλά έκαναν και μίλησαν», τόνισε και συμπλήρωσε πως καλό θα ήταν «να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να ζήσουμε καλά».