Γλυκά νερά: Το DNA θα αποκαλύψει τους δολοφόνους;

 Γλυκά νερά: Το DNA θα αποκαλύψει τους δολοφόνους;

Πέντε 24ωρα μετά την δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μπροστά στα μάτια της κόρης της οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών συνεχίζουν να συλλέγουν πληροφορίες για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών οι τρεις κακοποιοί άφησαν πίσω τους γεννητικό υλικό με τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια να αναμένεται να ρίξουν «φως» στην δολοφονία της 20χρονης μητέρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ειδικοί της Αστυνομίας αξιολογούν τα ευρήματα στο σπίτι του ζευγαριού, με ορισμένα εξ αυτών να «δείχνουν» το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθηθεί για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, εκτός από την κατάθεση του 32χρονου πιλότου, ο οποίος φαίνεται ότι είδε τον έναν από τους δράστες και έχει ήδη περιγράψει πλήρως τα χαρακτηριστικά του στους αστυνομικούς, οι ειδικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν εντοπίσει στο σημείο τρίχες οι οποίες πολύ πιθανόν να ανήκουν σε έναν εκ των δραστών.

Η εξερεύνηση στην σοφίτα ήταν… αντιτρομοκρατικού τύπου, με την χρήση ειδικών μηχανημάτων, χρήση φωτός υπεριώδους ακτινοβολίας και… μπατονέτες.

Οι ερευνητές πήραν τα ρούχα που φορούσε το ζευγάρι, όπως και δείγματα από τα χέρια, νύχια και πρόσωπο της 20χρονης Καρολίνα, η οποία φαίνεται να ήρθε σε επαφή με τους δράστες πριν ακινητοποιηθεί, όπως και από τον 33χρονο, σε μια ακόμη προσπάθεια αναζήτηση γενετικού υλικού ή αποτυπωμάτων των δραστών.

Αντίστοιχη εξερεύνηση γίνεται στα σκοινιά, ταινίες, τα δεσμά που χρησιμοποίησαν οι δράστες.
Οι εκτιμήσεις των αστυνομίας, πάντως, συγκλίνουν στο ότι οι δράστες ανήκουν σε εγκληματική συμμορία Αλβανών-Ρομά ή Γεωργιανής Μαφίας και εκεί έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους προκειμένου να εντοπιστούν.

Για αυτό το λόγο έχουν ήδη ανασυρθεί φάκελοι εγκληματικών οργανώσεων που την τελευταία 5ετία έχουν δράσει με παρόμοιο τρόπο και ιδιαίτερη απαξία της ανθρώπινης ζωής ενώ εξετάζονται εκ νέου υποθέσεις από το παρελθόν με παρόμοια χαρακτηριστικά.

Σχετικά Άρθρα