Λάρισα: Γιατί δεν πήγε το βράδυ της Ανάστασης το Άγιο Φως

 Λάρισα: Γιατί δεν πήγε το βράδυ της Ανάστασης το Άγιο Φως

Το Άγιο Φως δεν πήγε ποτέ φέτος στη Λάρισα το βράδυ της Ανάστασης και το γεγονός προκάλεσε τριγμούς στην πόλη…

Την εξήγηση έδωσαν τα parapolitika.gr, που όπως έγραψαν η ευθύνη βαραίνει έναν χειριστή εντός του πύργου ελέγχου στην 110 Π.Μ.

Tο απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της 110 Π.Μ., τρεις βουλευτές (Κέλλας, Μπίζιου, Κόκκαλης) και ο περιφερειάρχης, Κώστας Αγοραστός, περίμεναν την άφιξη του Αγίου Φωτός.

Λίγο πριν από τις 20.00, όμως, ειδοποιήθηκαν πως τελικά το πρόγραμμα άλλαξε και το Άγιο Φως δεν θα ερχόταν στη Λάρισα.

Η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν μεγάλη και έγινε ακόμα μεγαλύτερη όταν στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλείου ο μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος «άστραψε και βρόντηξε», κάνοντας λόγο για «μέγιστη απρέπεια έναντι της πόλης».

Ο Γεωργιάδης δικαιώνει ανοιχτά τον Καρανίκα για την κάνναβη – Η “μυστική” συνάντηση πριν την κατάρτιση του νομοσχεδίου (vid)

Με ανακοίνωσή του, δε, και ο Χρήστος Κέλλας καυτηρίασε το γεγονός, ενώ όλοι έψαχναν να βρουν τι είχε συμβεί, καθώς κυβερνητικοί παράγοντες δήλωναν άγνοια!

Αξιόπιστη πηγή σύμφωνα πάντα με τα parapolitika.gr, αναφέρει πως η ευθύνη βαραίνει έναν χειριστή εντός του πύργου ελέγχου στην 110 Π.Μ, ο οποίος έκανε λάθος χειρισμό επί της πτήσεως, με αποτέλεσμα το αεροπλάνο που μετέφερε το Άγιο Φως να μη σταματήσει στη Λάρισα.

«Την παρτίδα έσωσε» την επόμενη ημέρα ο Κώστας Αγοραστός, ο οποίος κανόνισε και το Αγιο Φως ήρθε διά χειρός του στη Λάρισα, μέσω… Μετσόβου!

Πηγή: magnesianews.gr

Σχετικά Άρθρα