Προσαγωγή Φουρθιώτη: Με το ίδιο όπλο πυροβόλησαν τους αστυνομικούς και το σπίτι του – Τι βρήκαν οι αρχές για τους άλλους δύο προσαχθέντες

 Προσαγωγή Φουρθιώτη: Με το ίδιο όπλο πυροβόλησαν τους αστυνομικούς και το σπίτι του – Τι βρήκαν οι αρχές για τους άλλους δύο προσαχθέντες

Στα γραφεία του Τμήματος Εκβιαστών στη ΓΑΔΑ βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, μαζί με άλλα δύο άτομα, οι οποίοι έχουν απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ στο παρελθόν, για εκβιασμούς κατά καταστήματων. Η προσαγωγή των προαναφερθέντων έγινε με αφορμή το περιστατικό με πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του Φουρθιώτη στον Διόνυσο, καθώς και την επίθεση σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στη Ν. Ερυθραία αλλά και τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Κ. Βαξεβάνη, για συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του.

  • Πληροφορίες που μετέφωσε το MEGA αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της επίθεσης εναντίον των αστυνομικών, οι δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή και φορούσαν full face, πέταξαν ένα σάκο, στον οποίο είχαν κρύψει ένα καλάσνικοφ.
  • Στον συγκεκριμένο σάκο, οι αρχές μετά από έλεγχο εντόπισαν τα αποτυπώματα των δύο προσώπων που προσήχθησαν.
  • Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το όπλο που έκρυβαν στον σάκο ήταν το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε και κατά την επίθεση στο σπίτι του Φουρθιώτη.

Νωρίτερα την Τρίτη οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ πραγματοποίησαν έρευνες στην κατοικία του παρουσιαστή, απ΄ όπου και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα στοιχεία, ενώ ένα άλλο κλιμάκιο της αστυνομίας, παρουσία εισαγγελέα, βρέθηκε και στο κανάλι Ε. Μάλιστα κατάφεραν να εισέλθουν στο γραφείο του παρουσιαστή ,με τη βοήθεια κλειδαρά.

Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα, για να διαπιστώσουν εάν τα συγκεκριμένα πρόσωπα είναι τα ίδια που συμμετείχαν στο περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το σπίτι του Φουρθιώτη.

Ακόμη εξετάζουν τα ενδεχόμενα είτε ο παρουσιαστής να ήταν σε επικοινωνία μαζί τους, είτε να βρίσκεται κάτι άλλο πίσω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα