Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας ετοιμάζει σκληρή τιμωρία στον Νικηφόρο

 Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Δούκας ετοιμάζει σκληρή τιμωρία στον Νικηφόρο

Ραγδαίες εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» με τον βιαστής της Ελένης να εχει τιμωρηθεί και τον μικρό Σέργιο να ζητάει τη μητέρα του την Ασημίνα, ενώ ο Νικηφόρος αρνείται στο παιδί να έχει οποιαδήποτε σχέση μαζί της.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 12 Απριλίου, ο Κωνσταντής συντετριμμένος από τα όσα έχει μάθει, προσπαθεί να το διαχειριστεί, ενώ ο Νικηφόρος, έξαλλος με την κοινή αγωγή Ασημίνας και Δρόσως, ξεκαθαρίζει τη θέση του και αφήνει ξεκρέμαστο τον Συνεταιρισμό.

Ρουβίκωνας: Μπογιές και τρικάκια στο σπίτι του Ευαγγελάτου και της Στεφανίδου

Ωστόσο, το σπίτι των Σεβαστών έχει να διαχειριστεί μία ακόμα δυσάρεστη είδηση που θα τους ενώσει για λίγο σαν μία γροθιά. Ο Γραμματικός συνδέει τον Μελέτη με τους Άβαντες, τους οποίους έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, ενώ ο Μεγαρίτης πείθει τον Μελέτη πως η βοήθειά του είναι χρήσιμη για να φτάσει στον δολοφόνο του Θέμελη. Ο Προκόπης συγκρούεται με τον ξάδελφό του καθώς του αποκαλύπτει την αλήθεια για τη Λέτα. Η Σοφούλα έρχεται αντιμέτωπη με τις κακές γλώσσες του χωριού και ανακοινώνει στους γονείς της πως δε μπορεί να ζει άλλο εκεί, ενώ ο Προύσαλης με τη Ρίζω ετοιμάζονται για τον γάμο.

Ο Δούκας βεβαιώνεται για την προδοσία του γιου του

Στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε ότι o Δούκας με τον Νικηφόρο θα βρεθούν σε μεγάλη κόντρα, με τον Δούκα να ετοιμάζει μια σκληρή τιμωρία για τον γιο του. «Ο Δούκας πλέον είναι βέβαιος για την προδοσία του Νικηφόρου που τον έστειλε για έξι χρόνια στην εξορία και στον εισαγγελέα. Έχει μάθει τα πάντα και ετοιμάζει μία πολύ σκληρή τιμωρία για τον γιο του. Θα γίνει ένα οικογενειακό συμβούλιο και η Μυρσίνη για πρώτη φορά εγκαταλείπει το παιδί της. Ο Νικηφόρος θα προσπαθήσει με κάποιον τρόπο να δελεάσει τον Κωνσταντή για να τον πάρει με το μέρος του» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Ο Δούκας περνά ξανά τα όρια του νόμου

Η Ασημίνα και η Δρόσω περιμένουν με ανυπομονησία τη μέρα που θα κρατήσουν τον μικρό Σέργιο, όμως, ο Νικηφόρος έχει άλλα σχέδια. Ο Μιλτιάδης οργισμένος με την στάση του ανιψιού του, αποκαλύπτει στον Δούκα ένα ένοχο μυστικό απ’ το παρελθόν που θα κλονίσει συθέμελα την οικογένεια του. Ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα από το να μάθει τον δολοφόνο του Θέμελη.

Ο Νικηφόρος νιώθει να απειλείται από όλους και παρά τη δικαστική απόφαση δεν αφήνει τον Σέργιο να επισκεφτεί τη μητέρα του. Η Ασημίνα όμως αποφασίζει να ορθώσει ανάστημα και πάει η ίδια στο σπίτι των Σεβαστών. Ο Κωνσταντής φοβάται για τη Δρόσω, αλλά ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει όσα έμαθε για εκείνη, ενώ ο Προκόπης ζητά από τη Λέτα να γίνει γυναίκα του και να τον ακολουθήσει στο Διαφάνι. Η μέρα του γάμου για Προύσαλη και Ρίζω φτάνει και όλο το χωριό βρίσκεται δίπλα τους. Όλοι εκτός από τον Δούκα που για άλλη μια φορά, περνά τα όρια του νόμου.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα