Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που έφυγαν για Άγιο Δομίνικο

 Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που έφυγαν για Άγιο Δομίνικο

Δύο μήνες, σχεδόν, μετά την πρώτη επίσημη του «Survivor All Star» και οι νέες αφίξεις δεν σταματούν. Το πρωί της Τρίτης, δύο ακόμη παίκτες επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο με προορισμό τον Άγιο Δομίνικο και σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητοι.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» βρέθηκε στο Ελευθέριος Βενιζέλος και εντόπισε τον Γιωρίκα Πηλίδη και τη Νικόλ Μαυρίδη. Οι δυο τους, με ευγενικό τρόπο, χαιρέτισαν τους δημοσιογράφους με τον Γιωρίκα να δηλώνει ότι στόχος είναι το μεγάλο έπαθλο.

Να σημειωθεί ότι ο αθλητής της πάλης, που θεωρήθηκε το μεγάλο φαβορί στον κύκλο του 2022 και αποχώρησε οικειοθελώς για λόγους υγείας, επιστρέφει για να αποδείξει ότι μπορεί να φτάσει μακριά στο παιχνίδι με την αγωνιστικότητά του. Μάλιστα, θα «ταρακουνήσει» αρκετά και τους υπόλοιπους άντρες του ριάλιτι επιβίωσης που θα θεωρήσουν ότι απειλούνται!

Όσον αφορά στη Νικόλ Μαυρίδη, πρόκειται για μία ακόμη εντυπωσιακή παρουσία. Συμμετείχε στο «Survivor» το 2021 και είχε ξεχωρίσει «φτάνοντας» αρκετά μακριά στο παιχνίδι. Η 28χρονη χορεύτρια και pilates instructor, σίγουρα, θα αναστατώσει τις γυναίκες παίκτριες καθώς είναι δυνατή στα αγωνίσματα και θα «κλέψει τη δόξα» από πολλές.

Survivor All Star Spoiler: Οι δύο νέοι υποψήφιοι

Την ίδια ώρα που οι νέοι παίκτες ταξιδεύουν, οι συμμετέχοντες θα ριχτούν στο στίβο μάχης για τον τρίτο αγώνα ασυλίας. Σύμφωνα με τα spoilers, οι Διάσημοι είναι αυτοί που θα χάσουν και θα κληθούν να ψηφίσουν δύο ακόμη συμπαίκτες τους προς αποχώρηση.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν, μαζί με τον Κώστα Παπαδόπουλο, οι Κόκκινοι να στέλνουν στον «τάκο» τον Γιώργο Κόρομι και οι λόγοι σίγουρα δεν είναι αγωνιστικοί. Παράλληλα, θα ψηφίσουν και την Αφροδίτη Σκαφίδα. 

Έτσι, θα ξεσπάσουν καβγάδες και εντάσεις ανάμεσα στις δύο υποομάδες με τις επόμενες ημέρες να αναμένονται εξαιρετικά ενδιαφέρουσες για το «Survivor All Star».

Πηγή: newsbomb.gr

Σχετικά Άρθρα