Ανακοίνωση μίσους της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης κατά Τσίπρα: ” Θέλετε αίμα, δώσατε εντολή, υποστηρίζετε τρομοκράτες και δολοφόνους”

 Ανακοίνωση μίσους της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης κατά Τσίπρα: ” Θέλετε αίμα, δώσατε εντολή, υποστηρίζετε τρομοκράτες και δολοφόνους”

Σε μία ανεπίτρεπτη και χυδαία -για δημόσιους λειτουργούς- προσωπική επίθεση κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχώρησε η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κρήτης, εντείνοντας το κλίμα μίσους που εκπορεύεται από διάφορες πλευρές μετά τον ξυλοδαρμό νεαρού στη Νέα Σμύρνη και την επίθεση χούλιγκανς κατά του αστυνομικού.

Πρόκειται για πρωτοφανή παρέμβαση υπαλλήλων της Ελληνικής Αστυνομίας που αν μη τι άλλο εγείρει ερωτήματα για τις απόψεις που καλλιεργούνται σε μερίδα της αστυνομίας και δημιουργεί την ανάγκη παρέμβασης της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

“Θέλετε αίμα και δώσατε εντολή, υποστηρίζετε τρομοκρατες και δολοφόνους”, κατηγορούν τον Αλέξη Τσίπρα οι ειδικοί φρουροί Κρήτης, υιοθετώντας τις πιο διχαστικές αντιλήψεις περί οργάνωσης και υπόθαλψης εκείνων που επιτέθηκαν στον αστυνομικό, παρά το γεγονός ότι οι συλλήψεις που έγιναν οδηγεί σε εντελώς αντίθετα συμπεράσματα.

Εικόνα

Σχετικά παρενέβη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης:

Η απόκρουση αυτού του νοσηρού δημόσιου λόγου, που προέρχεται μάλιστα από κρατικούς λειτουργούς, δεν είναι καθήκον προσωπικό, ούτε καν πολιτικό θα έλεγα.
Είναι πρωτίστως υποχρέωση που έχουμε έναντι της ελληνικής κοινωνίας, να την προστατεύσουμε από τέτοιες επικίνδυνες συμπεριφορές και νοοτροπίες.
Κατά τα λοιπά, οι προβλέψεις της νομοθεσίας για την αντιμετώπιση τέτοιων ακραία συκοφαντικών δηλώσεων, είναι σαφέστατες. Θα συμβούλευα αυτούς τους δύο Ειδικούς Φρουρούς που έβαλαν την υπογραφή τους σε αυτήν την ανακοίνωση να ενημερωθούν το συντομότερο γι αυτές.
Θα τους χρειαστεί.

Σχετικά Άρθρα