Τριφύλλη κατά Λιγνάδη: “Είναι ατάλαντος”

 Τριφύλλη κατά Λιγνάδη: “Είναι ατάλαντος”

Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε η Βάσια Τριφύλλη για το θέμα των ημερών. Η πασίγνωστη ηθοποιός υποστήριξε τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, για την επίθεση που δέχτηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Κάτω τα χέρια από τον Σπύρο Μπιμπίλα. Εκεί τραβάω μαχαίρι, τραβάω πιστόλι. Όχι μόνο από το ΣΕΗ, αλλά και από τον Μπιμπίλα. Ούτε ξέρω που το πάει ο Κούγιας. Αλλά είναι τελείως γελοίο ότι ο Μπιμπίλας έκανε σκευωρία για να χαντακώσει τον Λιγνάδη. Θα έπρεπε να γελάμε ομαδόν» δήλωσε.

Απάντηση Μπιμπίλα σε Λιγνάδη:”Λυπάμαι για σένα, σε γνώρισα στα Στρουμφάκια…”

Στη συνέχεια, η ηθοποιός χαρακτήρισε τον Δημήτρη Λιγνάδη ατάλαντο. «Ποιο εύρος; Ποια επιτεύγματα; Ατάλαντος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης, από έναν υπέροχο πατέρα. Σέβομαι το όνομα Λιγνάδης από τον πατέρα του. Είναι γιος ενός υπεράξιου πατέρα. Ο Δημήτρης Λιγνάδης προσωπικά δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο. Μας ρεζίλεψε ο κ. Λιγνάδη ως ηθοποιός. Τον ήξερα από το όνομα του πατέρα του. Δεν έχω ακούσει τα καλύτερα για το ταλέντο του. Δεν θέλω να εισέλθω σε άλλες λεπτομέρειες. Δεν συνηθίζω να βγάζω άποψη από το πάπλωμα του κρεβατιού ενός ανθρώπου».

Σχετικά Άρθρα