Βλάχος σε Κούγια: Προσβάλεις τη Δικαιοσύνη…

 Βλάχος σε Κούγια: Προσβάλεις τη Δικαιοσύνη…

“Δεν προσφέρεται ο ανθρώπινος πόνος και το σιωπηλό τραύμα αυτών των ανθρώπων για κομματική εκμετάλλευση” επισημαίνει ο συνήγορος υπεράσπισης, ενός εκ των δύο θυμάτων Γιάννης Βλάχος σε μια οργισμένη δήλωση, η οποία απαντά σε δηλώσεις νωρίτερα του Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά όσα λέει ο Γιάννης Βλάχος

«Ο ισχυρισμός ότι ο εντολέας μου, Σουηδός πολίτης, έχει πολιτικά κίνητρα προσβάλλει τη νοημοσύνη και τη Δικαιοσύνη που ενήργησε με αποφασιστικότητα για την προστασία του κοινωνικού συνόλου, ενώ επιχειρεί να τρομοκρατήσει, να αποθαρρύνει θύματα και μάρτυρες.

Click4more: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης σκηνοθετούσε και τις σχέσεις των θυμάτων του – Κάποια παιδιά ήθελαν να αυτοκτονήσουν»

Η απελπισία και η ένδεια υπερασπιστικών επιχειρημάτων δεν πρέπει να αποτελέσει λόγο για να δηλητηριαστεί περαιτέρω ο Έλληνας πολίτης που παρακολουθεί με τρόμο και απέχθεια όσα δυστυχώς συνέβησαν και αποκαλύπτονται καθημερινά. Δεν προσφέρεται ο ανθρώπινος πόνος και το σιωπηλό τραύμα αυτών των ανθρώπων για κομματική εκμετάλλευση.

Το δημοκρατικό και λειτουργικό πολιτικό μας σύστημα οφείλει να αποδείξει ότι δεν επιδέχεται κανενός είδους σκοπιμότητες και άμεσους ή εμμέσους εκβιασμούς από κατηγορούμενος για βαρύτατα εγκλήματα, και να μην παρασυρθεί σε ανούσιες αντιπαραθέσεις με αφορμή μια κοινωνική και ποινική υπόθεση στην πλάτη κακοποιημένων παιδιών» τονίζει στη δήλωση του ο κ. Βλάχος.

Σχετικά Άρθρα