Ρένεση: “Η Μενδώνη είναι απλά το περιτύλιγμα, από αυτό το σκάνδαλο δεν θα γλιτώσετε”

 Ρένεση:  “Η Μενδώνη είναι απλά το περιτύλιγμα, από αυτό το σκάνδαλο δεν θα γλιτώσετε”

Με ανάρτησή της στο Facebook η Κλέλια Ρένεση, η οποία έχει εξαρχής πάρει θέση για υπέρ των θυμάτων της σεξουαλικής κακοποίησης, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «δεν εχουν κανει την παραμικρη ενεργεια για να διευκολυνουν τον αγωνα των θυματων», κάνοντας λόγο για «ομίχλη και σιγή απο το Μαξίμου».

Αναλυτικά, η ανάρτηση της ηθοποιού έχει ως εξής:

Μια κυβέρνηση προπαγανδας, εχει κανει ολο το Εθνος τσιφλίκι της, διορίζοντας ολους τους δικους τους σε θεσεις κλειδια, και δεν εχει καν την «τσιπα» να υποδυθεί την δημοκρατικη της υποσταση. Ευθαρσώς επιβάλει τον ενα νομο μετα τον αλλο, και δεν ιδρωνει το αφτι τους.

Οσο για την απαντηση «επικοινωνιακο τρικ» του πρωθυπουργου στην Ζετα Δουκα, ειδαμε ολοι ποσο σοβαρα ελαβε υποψην τα αιτηματα της-μας.

“Κλείδωσε” η σύσταση για διπλή μάσκα: Ανακοινώσεις για το πού θα χρησιμοποιείται – Η θέση του Γιαννάκου της ΠΟΕΔΗΝ

Δεν εχουν κανει την παραμικρη ενεργεια για να διευκολυνουν τον αγωνα των θυματων, μια εισαγγελεια σε πληρη υπνωση, μια ομιχλη κ σιγη απο το Μαξιμου, και το καζανι βραζει. Η Μενδωνη ειναι απλα το περιτύλιγμα. Μεσα ειναι η φωλια με τα σκουλικια. Μην με παρεξηγείτε. Κατανοώ την χρησιμοτητα  των σκουλικιων στον κυκλο της ζωης. Αλλα θα γινω τροφη τους μετα θανατον. 

Ενα κρατος «προνοιας» που βιαζει συστηματικα τα δημοκρατικα μας δικαιωματα, την μια εκμεταλευομενοι την πανδημια, την αλλη εξαγοραζοντας τα ΜΜΕ, την παραλλη απλα επειδη «μπορει» μη κρατωντας καν τα προσχηματα. 

Βιτρινες- αρμοδιοι- εισαγγελεις- βουλευτες- πρωθυπουργος -δημοσιογραφοι- ΜΜΕ , θα σας θυμαται η ιστορια ως «το παρεακι που ταιζε τα τερατα με τον φοβο και τα ονειρα μας»… και αυτην την ιστορια θα την πουμε στα παιδια μας, και αυτα στα δικα τους παιδια. 

Απο αυτο το σκανδαλο δεν θα γλιτωσετε, οσο κ αν κανετε την ανηξερη παιδουλα. Μην ξεχνατε: Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ

Σχετικά Άρθρα