Λιβάνιος: “Κάποιος βλάξ κόλλησε το σημείωμα στην ΕΡΤ”

 Λιβάνιος: “Κάποιος βλάξ κόλλησε το σημείωμα στην ΕΡΤ”

«Κάποιος βλάξ κόλλησε το περιβόητο χαρτάκι χωρίς να γνωρίζω ποιος είναι» είπε στη Βουλή ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θ.Λιβάνιος για το σημείωμα στην ΕΡΤ, που ανέφερε να μην μεταδώσουν σκηνές από το γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία.

«Είναι βλάξ ή προβοκάτορας. Είτε είναι βλάξ γιατί νόμιζε ότι θα προσφέρει υπηρεσίες στην κυβέρνηση, είτε είναι προβοκάτορας γιατί νόμιζε ότι θα προσφέρει υπηρεσίες στην αντιπολίτευση» συμπλήρωσε ο υφυπουργός που είναι αρμόδιος για τα ΜΜΕ.

Νέα παράλυση μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου – Πρόκειται για γιατρό επίσης στο νοσοκομείο της Κέρκυρας

Ο κ. Λιβάνιος υποστήριξε στη συνέχεια : «Σε κάθε περίπτωση η βλακεία αυτή ηττήθηκε. Ηττήθηκε για έναν απλό λόγο. Έπαιξε ή όχι στο δελτίο των εννέα το βράδυ του Σαββάτου, για παράδειγμα, η δήλωση του κυρίου Ηλιόπουλου; Έπαιξε στο δελτίο των 12, το μεσημέρι, η περιβόητη φωτογραφία ή δεν έπαιξε; Έπαιξε η φωτογραφία στις τρεις το μεσημέρι την Κυριακή ή δεν έπαιξε; Έπαιξε η φωτογραφία στις εννιά το βράδυ ή δεν έπαιξε; Πόσο να παίξει; Και το βίντεο έπαιξε. Πόσο θέλατε να παίξει; Και ρωτάω λοιπόν: Η φωτογραφία του κ. Τσίπρα από το κότερο, πότε έπαιξε στην ΕΡΤ; Ο κ. Τριανταφυλλίδης μου είπε ότι είμαι ο βελούδινος ντελιβεράς συμφερόντων. Ρωτάω λοιπόν, η φωτογραφία του κ. Τσίπρα έπαιξε τρεις μέρες μετά, αφότου έκανε δήλωση ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος, ή δεν έπαιξε; Αλλά φαίνεται τότε τα social media δεν σήκωναν το θέμα. Ακούστηκε στον αέρα εκπομπής, ‘θα μιλήσει ο υπουργός όση ώρα θέλει’ ή δεν είχε ακουστεί; Ακούστηκε στον αέρα αυτό το πράγμα ή δεν ακούστηκε; Υπήρχε κόντρα δημοσιογράφου με κορυφαίο υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ ή δεν υπήρχε; Ο οποίος ανέφερε ότι ‘κάναμε λάθος στη διαχείριση της ΕΡΤ’; Υπήρξαν γύρω στις 10 παραιτήσεις στελεχών από την ΕΡΤ, επί των ημερών σας ή δεν υπήρξαν;”.

Ο υφυπουργός απάντησε και για το μαύρο στην ΕΡΤ. “Κάποιες παθογένειες οδήγησαν σε αυτό. Το εάν έγινε σωστά ή δεν έπρεπε, είναι άλλη κουβέντα,. Νομίζω ότι πλέον έχει κριθεί. Ξέρετε τι λάθος κάνατε σείς; Συνεχίσατε τις ίδιες και χειρότερες παθογένειες”, είπε ο Θοδωρής Λιβάνιος απευθυνόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ.