“Έχω παραξενευτεί που ο εισαγγελέας δεν έχει καλέσει αυτούς που καταγγέλλονται”

 “Έχω παραξενευτεί που ο εισαγγελέας δεν έχει καλέσει αυτούς που καταγγέλλονται”

Ο πρόεδρος ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τις εξελίξεις στις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και εξέφρασε ορισμένες απορίες του.

Σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του OPEN αναφέρθηκε σε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίο έχουν καταγγείλει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λένα Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, έέχει παραλάβει τον φάκελο με τις μαρτυρίες σε βάρος του.

Αναφέρθηκε επίσης στις πληροφορίες που υποστηρίζουν ότι ο ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης έχει τέσσερις συνολικά καταγγελίες εις βάρος του.

Παράλληλα δήλωσε έκπληκτος που κανείς εισαγγελέας δεν έχει ακόμα καλέσει τους φερόμενους ως θύτες κάποιων σοβαρότατων καταγγελιών.

Τουλάχιστον από το 2014 χρονολογείται η γνωριμία Μενδώνη-Λιγνάδη- Η πρόεδρος του Συλλόγου Αρχαιολόγων αποκαλύπτει ένα “περίεργο” περιστατικό…

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν θέλησε να αναφερθεί ποιες και πόσες είναι οι καταγγελίες αλλά σημείωσε ότι «όταν κάποιος έχει κατηγορηθεί από κάποιους θα πρέπει να παραλάβει τον φάκελο για να μπορέσει να απολογηθεί. Μέχρι στιγμής δεν έχει παραδοθεί κάποιος φάκελος»

Όσον αφορά παρέμβαση της δικαιοσύνης, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε ότι έχει παραξενευτεί καθώς κανείς εισαγγελέας δεν έχει καλέσει αυτούς που καταγγέλλονται για πολύ σοβαρές πράξεις και συμπλήρωσε ότι δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή του κίνηση από κάποιους που έχουν καταγγείλει κακοποίηση να «πάρουν πίσω» την καταγγελία τους.

Σχετικά Άρθρα