Μαρκάτος: Αστυνομικός με πυροσβεστήρα έσπασε το σαγόνι φοιτητή

 Μαρκάτος: Αστυνομικός με πυροσβεστήρα έσπασε το σαγόνι φοιτητή

“Η αστυνομία έκανε πογκρόμ εκ προθέσεως ενάντια στη σπουδάζουσα νεολαία” είπε ο πρώην πρύτανης Νίκος Μαρκάτος, αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, που έγινε χθες στην Αθήνα.

Μιλώντας στον Real Fmο, ο κ. Μαρκάτος περιέγραψε πως “τελείωσε η διαδήλωση στις 4 παρά 5. Κλείνουν το μετρό της Ομόνοιας. Πώς θα φύγει το πλήθος; Κατεβαίνει το πλήθος από το Σύνταγμα προς την Ομόνοια. Εκεί για πρώτη φορά έκοψαν όλες τις διόδους… Τα μηχανάκια ανεβαίνουν στα πεζοδρόμια, έχουμε τους φοιτητές στους τοίχους και τα μηχανάκια τους επιτίθενται”.

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο: 24 συλλήψεις από τις 52 προσαγωγές

Κατήγγειλε στη συνέχεια πως “τραυμάτισαν κοπέλα με μηχανάκι, η οποία βρίσκεται στον Ερυθρό Σταυρό. Στον ίδιο Ερυθρό Σταυρό που βρίσκεται ο γιος μου, τον οποίο έσπρωξαν, έπεσε και έβγαλε τον ώμο του. Με πυροσβεστήρα αστυνόμος έσπασε το σαγόνι και έβγαλε τα δόντια από φοιτητή, ο οποίος βρίσκεται στο χειρουργείο του Ερυθρού Σταυρού” και πρόσθεσε ότι “για πρώτη φορά ο πανέξυπνος IQ -7 μποφόρ σερίφης, έκανε πραγματικά ένα πογκρόμ ενάντια των φοιτητών”.

Σχετικά Άρθρα