Ανοίγει ο “Ασκός του Αιόλου” και στο τραγούδι μετά τις καταγγελίες Στανίση – Τι είπε η ελληνίδα ερμηνεύτρια (vid)

 Ανοίγει ο “Ασκός του Αιόλου” και στο τραγούδι μετά τις καταγγελίες Στανίση – Τι είπε η ελληνίδα ερμηνεύτρια (vid)

Μετά το κύμα καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου που βλέπουν τις τελευταίες ημέρες το «φως» της δημοσιότητας, σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησε η Κατερίνα Στανίση, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου και για τον χώρο του τραγουδιού…

Η τραγουδίστρια μίλησε για απόπειρα βιασμού από επιχειρηματία γνωστού νυχτερινού κέντρου στη Γερμανία. Αναφέρθηκε επίσης και για έναν μαέστρο ο οποίος την «πολεμούσε» επειδή, όπως είπε, δεν ήταν συνεργάσιμη.

«Τα περισσότερα από αυτά τα έχω περάσει στη Γερμανία ως έφηβη στα 15 μου χρόνια. Μιλάμε για απόπειρες βιασμού. Μέσα στο μαγαζί, οι περισσότεροι ήταν επιχειρηματίες. Αυτοί δεν έχουν μέσα τους αισθήματα. Παλεύεις εκείνη τη στιγμή. Δίπλα μας ήταν κάποιοι άνθρωποι, με άκουγαν, φοβόντουσαν και αυτοί και έτσι ξέφευγα», δήλωσε μιλώντας στον Alpha.

«Είναι και κάποιοι που είναι άρρωστοι, έχουν τα βίτσια τους, μόνο έτσι μπορούν να βρουν γυναίκα, τι να πω… Άλλο είναι το φλερτ και άλλο να θέλει να σε βιάσει, να σε σέρνει από τα μαλλιά, να σου κλείσει την πόρτα…» είπε η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια.

Αναφορικά με τον μαέστρο που της έκανε πόλεμο σχολίασε το εξής:

«Από την στιγμή που σε φλερτάρει και με τηλέφωνα και σε περιμένει και εσύ δεν αποκρίνεσαι, αρχίζει ένας πόλεμος μετά. Μου έλεγε δεν θα πάρεις τη θέση που σου αξίζει. Σου κόβει τον δρόμο. Να θες να πιάσεις δουλειά κάπου και να μην σε αφήνει. Ήταν και μαέστρος…»

Σχετικά Άρθρα