Γεννηματά για διάγγελμα Μητσοτάκη:” Παλινωδίες, εμμονές και συνωστισμός στα σχολεία οδήγησαν στο νέο lockdown”

 Γεννηματά για διάγγελμα Μητσοτάκη:” Παλινωδίες, εμμονές και συνωστισμός στα σχολεία οδήγησαν στο νέο lockdown”

«Η κυβέρνηση τρέχει πίσω από την πανδημία. Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα. Απέτυχε με προβληματικά μέτρα, παλινωδίες και εμμονή στον συνωστισμό στα σχολεία. Και οδήγησε σε ένα νέο αναγκαστικό lockdown που πληρώνουν ακριβά οι πολίτες», τονίζει σε δήλωση της η Φώφη Γεννηματά λίγο μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και την ανακοίνωση νέου lockdown στην Αττική.

Μεταξύ άλλων η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ υπογραμμίζει πως «οι νέες αποφάσεις επιβάλλεται να συνοδευτούν και από νέα, γενναία μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων. Όχι άλλα ημίμετρα. Δεν μπορεί οι εργαζόμενοι για μήνες να ζουν με 534 ευρώ ,όταν οι υποχρεώσεις τους τρέχουν. Δεν μπορεί οι επαγγελματίες να αναγκαστούν να βάλουν λουκέτο στα μαγαζιά τους».

Ολικό lockdown: Αυτός είναι ο λόγος – Δύο εισαγωγές, ένα εξιτήριο – “Πνίγονται” τα νοσοκομεία

Ολόκληρη η δήλωση της κυρίας Γεννηματά:

«Η Κυβέρνηση τρέχει πίσω από την πανδημία. Αυτή είναι η μεγάλη εικόνα. Απέτυχε με προβληματικά μέτρα, παλινωδίες, και εμμονή στον συνωστισμό στα σχολεία. Και οδήγησε σε ένα νέο αναγκαστικό lockdown που πληρώνουν ακριβά οι πολίτες. Δυστυχώς αυτά είναι τα αποτελέσματα του ράβε-ξήλωνε της πολιτικής του κ. Μητσοτάκη. Ας σοβαρευτούν πριν είναι πολύ αργά. Να τηρήσουν και οι ίδιοι τα μέτρα και όχι να τα παραβιάζουν πρώτοι. Οι νέες αποφάσεις επιβάλλεται να συνοδευτούν και από νέα, γενναία μέτρα στήριξης εργαζομένων και επιχειρήσεων. Όχι άλλα ημίμετρα. Δεν μπορεί οι εργαζόμενοι για μήνες να ζουν με 534 ευρώ ,όταν οι υποχρεώσεις τους τρέχουν. Δεν μπορεί οι επαγγελματίες να αναγκαστούν να βάλουν λουκέτο στα μαγαζιά τους. Θέλουμε η κοινωνία να μείνει όρθια και οι επιχειρήσεις ζωντανές».