Φουρέιρα: Καταλαβαίνω γιατί δέχτηκα ρατσισμό – Ένα εκατομμύριο Αλβανοί σε μια χώρα που δεν ήταν έτοιμη…

 Φουρέιρα: Καταλαβαίνω γιατί δέχτηκα ρατσισμό – Ένα εκατομμύριο Αλβανοί σε μια χώρα που δεν ήταν έτοιμη…

Για τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία, τα δύσκολα χρόνια στην Αλβανία, αλλά και το λόγο για τον οποίο έκρυψε την καταγωγή της, αναφέρθηκε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Ελένη Φουρέιρα.

Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» μίλησε την Δευτέρα το βράδυ η Ελένη Φουρέιρα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για το θέμα του γάμου με τον Αλμπέρτο Μποτία, την καταγωγή της και όχι μόνο. Αρχικά στο ερώτημα που της τέθηκε για το πως ασχολήθηκε με το τραγούδι, η ίδια απάντησε πως από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θυμάμαι να τραγουδάω και να χορεύω. Ήμουν το τρελό παιδί της οικογένειας».

Αναστασοπούλου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις καταγγελίες για πασίγνωστο ηθοποιό

Συνεχίζοντας τα λεγόμενα της πρόσθεσε τα εξής: «Στην Ελλάδα ήρθα όταν ήμουν 8 χρονών. Όταν ήμουν στην Αλβανία υπήρχε εμφύλιος πόλεμος: Έχω κάνει delete σε άσχημες στιγμές στα παιδικά μου χρόνια. Θυμάμαι ότι ήμουν με τη μαμά στο σπίτι μια μέρα και άρχισε να χτυπάει μια σειρήνα. Ξυπνήσαμε φοβισμένοι. Αλλά η μαμά μου μας καθησύχασε. Αλλά για τους επόμενους δυο μήνες ήμασταν συνέχεια στο πάτωμα.Εκείνο το διάστημα ο πατέρας μου που ήταν ήδη στην Ελλάδα για να μαζέψει λεφτά, μας έστειλε ταξί για να μας φέρει εδώ. Η μαμά μου ήταν μόνη της με 4 ανήλικα παιδιά. Είχε και μια καραμπίνα και έβγαινε και βάραγε τα μεσημέρια στον αέρα για να δείξει ότι έχει όπλο για να μην κινδυνεύσουμε».

Σε ερώτηση για το αν έχει γίνει αποδεκτή, στην χώρα στην οποία και βρίσκεται από μεγάλη μερίδα της νεολαίας για την δουλειά της απάντησε: «Η Ελλάδα είναι όλη μου η ζωή, είναι η πατρίδα μου. Το ψωμί είχε άλλη γεύση! Ήταν δύσκολο να καταλάβω γιατί ήμουν δαχτυλοδεικτούμενη. Και τα παιδιά που μου κάνανε μπούλινγκ δεν ήξεραν γιατί το έκαναν. Στο σχολείο ήμασταν δυο ξένα παιδιά από την Αλβανία. Δεν ήταν αποδεκτοί οι Αλβανοί τότε από την κοινωνία».

“Νόμιζα ότι είχα κάτι κακό” – Οι πλαστικές…

«Κανένα παιδί σαν παιδί δεν έχει γεννηθεί για να διακρίνει τους ανθρώπους, είτε για το χρώμα, είτε για την καταγωγή. Τότε δεν το καταλάβαινα και δεν ήξερα γιατί συνέβαινε. Τώρα το καταλαβαίνω. Ένα εκατομμύριο Αλβανοί σε μια χώρα που δεν ήταν έτοιμη να το δεχτεί. Ήταν πολύ δύσκολο για τον κόσμο. Τότε μου ήταν δύσκολο να το καταλάβω. To κράτος δεν ήταν έτοιμο να δεχτεί τόσους πολλούς μετανάστες. Νόμιζα ότι είχα κάτι κακό. Είχα πολλές ανασφάλειες», συμπλήρωσε η Ελένη Φουρέιρα.

Αναφερόμενη στο γιατί έκρυψε την καταγωγή της, η Ελένη Φουρέιρα είπε: «Το παιδί που δεν είναι αποδεκτό από την κοινωνία λόγω της καταγωγής του, νιώθει αδύναμο και φοβάται ότι δε θα του δοθεί η ευκαιρία. Όταν κατάλαβα ότι ο κόσμος αγαπάει την Ελένη ένιωσα τη δύναμη να το πω. Το πραγματικό μου όνομα είναι Εντέλα Φουρειράι. Έφτασα σε σημείο να φοβάμαι να πω από που είμαι για να γίνω αποδεκτή. Δεν με αγαπάνε όλοι, αλλά είμαι καλά με αυτό. Με αγαπάνε όσοι με καταλαβαίνουν. Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία, αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου, την λατρεύω. Είναι η χώρα που αγαπώ».

Έπειτα ρωτήθηκε για την σχέση της με τον πρώην παίκτη του Ολυμπαικού Αλμπέρτο Μποτία, αλλά και για τις προοπτικές που υπάρχουν σε αυτή: «Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για μένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζωή» ανέφερε αρχικά για να προσθέσει στην συνέχεια: «Είμαστε με το σύντροφό μου δυο ελεύθεροι σαν άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μας να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δυο παιδιά. Θέλω να κάνω πολύ παιδιά. Ο Αλμπέρτο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και με τους υπέροχους ανθρώπους στη ζωή μου θα μπορούσα να ζήσω όλη μου τη ζωή».

Στο φινάλε της συνέντευξης της, η ίδια αποκάλυψε πως έχει κάνει πλαστική στο στήθος της, ενώ σε ερώτηση που τις έγινε για τις πλαστικές επεμβάσεις είπε: «Είμαι υπέρ των επεμβάσεων, αλλά όχι της υπερβολής. Έφτιαξα το στήθος μου πριν 3 χρόνια και νιώθω πολύ καλά με αυτό…».

Σχετικά Άρθρα