Αναστασοπούλου και Γιάμαλη προκαλούν “καραμπόλες” και αλλαγές στον Realfm- Οι τηλεοπτικές μεταγραφές σε Σκάϊ και Mega

 Αναστασοπούλου και Γιάμαλη προκαλούν “καραμπόλες” και αλλαγές στον Realfm- Οι τηλεοπτικές μεταγραφές σε Σκάϊ και Mega

Δύο τηλεοπτικές μεταγραφές φαίνεται πως προκαλούν “καραμπόλες” και επηρεάζουν το πρόγραμμα του δημοφιλούς ενημερωτικού σταθμού που συναγωνίζεται για την πρώτη θέση στην ενημέρωση με τον Σκάϊ, αναγκάζοντας τους Νίκο Χατζηνικολάου και Ανδρέα Κουρή να προχωρήσουν σε σημαντικές αλλαγές.

Η πρώτη αφορά την Μαρία Αναστασοπούλου που αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη στην πρωϊνή ενημερωτική ζώνη υψηλής τηλεθέασης του Ant1 λόγω “ασυμφωνίας χαρακτήρων”. Η συμπαρουσιάστρια του αειθαλούς πρωταγωνιστή της πρωϊνής ενημέρωσης έχει ήδη συμφωνήσει με τον Σκάϊ (απ΄ όπου, άλλωστε, μετακινήθηκε στον Ant1) και θα αναλάβει καθημερινή εκπομπή τύπου “Αρένα” ( η βραδυνή εβδομαδιαία εκπομπή που είχε στον Ant1) στις 12-2. Αυτό σημαίνει πως ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου ενισχύει τον ενημερωτικό του χαρακτήρα με συμπαγές πρόγραμμα: το πρωί οι Δημήτρης Οικονόμου και Άκης Παυλόπουλος, μετά οι Γ. Ντσούνος και Δ. Κούτρας και μετά η Μαρία Αναστασοπούλου- μένει να διευκρινιστεί εάν θα έχει συμπαρουσιαστή και ποιός θα είναι.

Η μετακίνηση της Αναστασοπούλου συνοδεύεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, και αποχώρησή της από τον Realfm (πιθανότατα θα κάνει και ραδιοφωνική εκπομπή στον Σκάϊ), όπου μαζί με τον Γ. Κολοκυθά (που κάνει την πρωϊνή εκπομπή στο Open με τον Παναγιώτη Στάθη) παρουσιάζουν στις 3-5 το απόγευμα τα “Παιδιά της Αλλαγής”. Θεωρείται πολύ πιθανό ότι ο Γ. Κολοκυθάς θα μετακινηθεί ραδιοφωνικά κι αυτός στον Σκάϊ, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν θα ακολουθήσει την Μαρία Αναστασοπούλου και στο νέο τηλεοπτικός της εγχείρημα, ως “δίδυμο”, ή θα παραμείνει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Open.

Παράλληλα, και η Νατάσα Γιάμαλη αποχωρεί από τον Realfm (κάνει εκπομπή με τον Γ. Παγάνη κάθε απόγευμα 5-7) και το Kontra Channel και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το Mega, όπου θα παρουσιάζει εκπομπή τύπου Live News (Νίκος Ευαγγελάτος) τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου.

Με “κενή”, ως εκ τούτου, την απογευματινή του ζώνη, η ιδιοκτησία του Realfm θα προχωρήσει σε αλλαγές, πιθανώς με μεταγραφές από την ραδιοτηλεοπτική αγορά. Οι φήμες αναφέρουν πως ο Νίκος Χατζηνικολάου μελετά και πιθανές αλλαγές στην πρωϊνή ζώνη του σταθμού, με τρόπο που να ενισχύει τον ενημερωτικό του χαρακτήρα και την παρεμβατικότητά του. Ο Realfm, άλλωστε, έχει συνηθίσει να είναι πρωταγωνιστής στην ενημέρωση εδώ και πολλά χρόνια και είναι βέβαιο πως η ιδιοκτησία θα επιμείνει στο επιτυχημένο μοντέλο με παραγωγούς-δημοσιογράφους που να ταιριάζουν στο προφίλ του σταθμού. Παράλληλα εξετάζονται λύσεις και για την ενίσχυση του σάϊτ (real.gr) και της realnews.

Σχετικά Άρθρα