Στην πόρτα της εξόδου ο Αζάρ από την Ρεάλ – Ψάχνουν να τον πουλήσουν

 Στην πόρτα της εξόδου ο Αζάρ από την Ρεάλ – Ψάχνουν να τον πουλήσουν

Η παραμονή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης κρέμεται από ένα τεντωμένο σχοινί και όλα δείχνουν πως μία μεταγραφή που κόστισε πολλά εκατομμύρια ευρώ θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων. Το libre.gr έχει το ρεπορτάζ. 

O Βέλγος επιθετικός είναι με το ένα πόδι στην έξοδο από το ρόστερ των Μαδριλένων και σε αυτό οι κύριοι λόγοι δεν είναι αυτοί που νομίζετε. Σίγουρα έχουν επηρεάσει και άλλοι παράγοντες την απόδοσή του και τους τραυματισμούς που είναι πολλοί και σοβαροί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. 

Ο Αζάρ είναι στα πρόθυρα κατάθλιψης όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Ρεάλ πριν από κάποιες ημέρες. Η υπομονή των φιλάθλων τελειώνει και πλέον ο παίκτης είναι σε αναζήτηση ομάδας μιας και θέλει να φύγει από τη Μαδρίτη … χθες. 

Επικοινωνιακή γραμμή για το γλέντι στην Ικαρία: Χαμηλοί τόνοι να μην εξοργιστεί ο κόσμος, επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ – Δυσαρέσκεια στην ΚΟ με δύο ομάδες βουλευτών (vid)

Το libre.gr μίλησε με τον έγκριτο δημοσιογράφο της Marca, Μιγκέλ Άνχελ Λάρα ο οποίος μας μετέφερε τα εξής: 

“Σίγουρα ο Αζάρ είναι άτυχος. Αυτό είναι δεδομένο. Όσους τραυματισμούς είχε φέτος δεν τους είχε συνολικά σε όλη του την καριέρα. Αυτό δείχνει πολλά. Σίγουρα η ψυχολογία του είναι βεβαρημένη και δεν ξέρω εάν υπάρχει και επιστροφή. 

Ξέρετε η ψυχολογία ενός παίκτη είναι το άλφα και το ωμέγα. Ο Αζάρ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα γήπεδα της Αγγλίας και εκεί έμαθε τα όσα ξέρει. Δεν έχει αγωνιστεί σε πολλά διαφορετικά περιβάλλοντα και αυτό παίζει το ρόλο του. 

Είναι δύσκολο για έναν παίκτη να είναι μακριά από την οικογένειά του και από ένα οικείο περιβάλλον. Ο κόσμος σκέφτεται μονάχα το ότι αμείβεται με εκατομμύρια άρα θα πρέπει να κάνει καλά τη δουλειά του ανεξαρτήτως άλλων παραγόντων. Όμως ο άνθρωπος δεν είναι μηχάνημα. 

Όλα αυτά είναι μία πραγματικότητα. Αλήθεια είναι όμως και το γεγονός ότι ο Αζάρ έχει κάνει τα πάντα για να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη. Ο σύλλογος δαπάνησε πολλά εκατομμύρια και δεν πρόκειται να τον αφήσει έτσι, ειδικά σε μία εποχή που τα οικονομικά της ομάδας δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. 

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι ενδιαφέρεται η Γιουβέντους για την απόκτησή του. Δεν ξέρουμε κατά πόσο ισχύει όμως η μεταγραφική περίοδος του Γενάρη έχει λήξει πλέον και αυτό που μένει είναι να μπορέσει να κλείσει μία συμφωνία για το καλοκαίρι ο Βέλγος. Σίγουρα δεν θέλει να παραμείνει στη Μαδρίτη. Θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα για να ανατραπεί η κατάσταση. Εδώ και καιρό δεν ευχαριστιέται το ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο”.

Νίκος Βόπης

Σχετικά Άρθρα