Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση αθλήτριας στην Πάτρα

 Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση αθλήτριας στην Πάτρα

Η μια μετά την άλλη έρχονται οι καταγγελίες για αθλήτριες που πέφτουν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης μετά από τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου.

Αυτή την φορά, νέο συμβάν που αφορά παραβιαστική συμπεριφορά σε βάρος ανήλικης έλαβε χώρα στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με το STAR στέλεχος του Αθλητικού Συλλόγου της Αχαΐας καταγγέλθηκε πως παρενόχλησε σεξουαλικά μια ανήλικη αθλήτρια.

Κατάργηση sms στο 13033: Μήνυμα στο e-katanalotis με ελεγχόμενη διάρκεια για αγορές

Ειδικότερα, ο Χρήστος Μοσχόπουλος, Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου, μιλώντας στην τηλεοπτική κάμερα επεσήμανε αρχικά πως: «Το σκηνικό ήταν το εξής. Είχαμε προπόνηση στις επτάμισι, και μια αθλήτριά μας είχε αναφέρει στον άνθρωπο που ήταν υπεύθυνος της ομάδας πως είχε κάποιο πρόβλημα στη μετακίνησή της».

Στη συνέχεια, ο κ. Μοσχόπουλος τονίζει πως ο άνδρας πρότεινε στο μικρό κορίτσι να πάει ο ίδιος από φροντιστήριο που έκανε μαθήματα για να την παραλάβει και να την μεταφέρει στην προπόνηση της ομάδας, με εκείνη να δέχεται.

«Στο αμάξι την παρενόχλησε» αποκαλύπτει ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Αχαΐας και προσθέτει πως μόλις έλαβε γνώση για το περιστατικό προειδοποίησε τον άνδρα να μην ξαναπλησιάζει ούτε την ομάδα ούτε το γήπεδο.

Σχετικά Άρθρα