Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την εισβολή στο Καπιτώλιο:”Φοβήθηκα για την ζωή μου” (vid)

 Συγκλονιστικές μαρτυρίες για την εισβολή στο Καπιτώλιο:”Φοβήθηκα για την ζωή μου” (vid)

Το μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, η δημοκρατική Άννι Κούστερ, έσπασε τη σιωπή της μιλώντας για τα όσα τραγικά έζησε το απόγευμα της Τετάρτης καθώς εγκλωβίστηκε στο Καπιτώλιο την ώρα της εισβολής από τους οπαδούς του Ντόναλντ Τραμπ.

Προσπαθούσαμε να κρυφτούμε πίσω από τον τοίχο των θεωρείων» είπε μιλώντας στο CNN. «Προσπαθούσα να σιγουρευτώ ότι όλοι οι συναδέλφοί μου είναι ασφαλείς, να τους οδηγήσω πίσω από το κιγκλίδωμα. Φοβήθηκα για τη ζωή μου» συνέχισε, εξιστορώντας τις στιγμές που δεν θα μπορέσει ποτέ να ξεχάσει.

«Μας είπαν να χρησιμοποιήσουμε τις μάσκες αερίου που βρίσκονται κάτω από τα καθίσματα και έπρεπε να ανακαλύψουμε όλο το μήκος των θεωρείων» είπε. «Λίγο αφότου έφυγα, ακούστηκε η σφαίρα που έσπασε το παράθυρο και μέσα σε λίγα λεπτά, είχαν παραβιάσει την πόρτα και ήταν στο θάλαμο» συμπλήρωσε.

Έξαλλοι οι Ρώσοι με την πρόεδρο της ελληνικής επιτροπής εμβολιασμών – Τι συνέβη

«Φοβήθηκα ότι θα είχαμε πολλές απώλειες. Εάν είχαν αυτόματα όπλα θα μπορούσαν να είχαν σκοτώσει εκατοντάδες μέλη του Κογκρέσου» τόνισε.

«Αυτή ήταν κυριολεκτικά η απειλή από μέσα. Και γνωρίζετε, προστατεύουμε την πρώτη μας τροπολογία και το δικαίωμα συγκέντρωσης. Δεν θα ήταν ασυνήθιστο να έρθουν και να παρουσιάσουν την άποψή τους, όμως αυτοί ήταν τρομοκράτες. Αυτοί ήταν κακοποιοί. Αυτά ήταν επικίνδυνα άτομα» κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα