Σκουρλέτης: Χυδαίος πολιτικός αντιπερισπασμός η εργαλειοποίηση της υπόθεσης Folli Follie από τη ΝΔ (vid)

 Σκουρλέτης: Χυδαίος πολιτικός αντιπερισπασμός η εργαλειοποίηση της υπόθεσης Folli Follie από τη ΝΔ (vid)

«Δεν είναι αναμενόμενο πολιτικά, όταν έχουμε ξεπεράσει τους 4.500 νεκρούς. Δεν είναι αναμενόμενο, είναι ανατριχιαστικό. Και θα έλεγα, πολιτικά χυδαίο», τόνισε αναφορικά με την εργαλειοποίηση της υπόθεσης Folli Follie από τη Νέα Δημοκρατία, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Επικρατείας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο OPEN .

Ο κ. Σκουρλέτης πρόσθεσε: «Τη στιγμή που έχει φανεί ότι έχει χαθεί ο έλεγχος, τη στιγμή που η κυβέρνηση αδυνατεί να απαντήσει στα ερωτήματα που θέτει η κοινωνία σε σχέση με τους χειρισμούς στο δεύτερο κύμα της πανδημίας, ξαφνικά βγαίνουν διάφορες υποθέσεις από το ψυγείο και με έναν ακατανόητο και πλήρως αναξιόπιστο τρόπο, προσπαθούν να εμπλέξουν πρόσωπα που σχετίζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και τα τέσσερα εμπλεκόμενα πρόσωπα, με απόλυτη σαφήνεια είπαν ότι δεν έχουν καμία αλήθεια τα όσα ο «μπόντιγκαρντ» της οικογένειας Κουτσολιούτσου, στέλνει στα mail. Όλος ο τρόπος φαίνεται ότι είναι εντελώς “στημένος”.

Εκείνο, όμως, που πραγματικά είναι εξωφρενικό, είναι η εργαλειοποίηση τέτοιων υποθέσεων από τη μεριά της ΝΔ. […] Δεν είναι αναμενόμενο πολιτικά, όταν έχουμε ξεπεράσει τους 4.500 νεκρούς. Δεν είναι αναμενόμενο, είναι ανατριχιαστικό. Και θα έλεγα, πολιτικά χυδαίο».

Και κατέληξε: «Η δημοκρατία δεν χτίζεται με ανυπόστατες κατηγορίες και χυδαιότητες. Υπονομεύεται έτσι. Και εκφυλίζεται ο δημόσιος πολιτικός διάλογος. Κι αυτό το κάνετε μέσα σε δεκαπέντε ημέρες για δεύτερη φορά. Το κάνατε με το σπίτι στα Λεγραινά, το κάνετε και τώρα, διότι δεν έχετε να απαντήσετε τίποτα για την οικονομία, τίποτα για την υγεία του κόσμου, για το δημόσιο σύστημα υγείας. Αυτά είναι τα μεγάλα ερωτήματα. Υπεκφεύγετε, αντιπερισπασμό κάνετε». 

Σχετικά Άρθρα