Ανατροπές με τον Σαλάχ στο Λίβερπουλ: Άναψε “φωτιές” ο συμπαίκτης του στην εθνική Αιγύπτου

 Ανατροπές με τον Σαλάχ στο Λίβερπουλ: Άναψε “φωτιές” ο συμπαίκτης του στην εθνική Αιγύπτου

Μπορεί σε πρόσφατο ρεπορτάζ το libre να σας μετέφερε την είδηση ότι ο Μοχάμεντ Σαλάχ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου, θέλει να μείνει στο Λίβερπουλ και ότι η ανανέωσή του είναι στα χέρια της διοίκησης όμως ο πρώην συμπαίκτης του στην Εθνική Αιγύπτου, Μοχάμεντ Αμπουτρίκα άναψε φωτιές με δήλωσή του για το μέλλον του συμπαίκτη του. 

Του Νίκου Βόπη

Όπως διαβάσατε αποκλειστικά στο libre ο Μοχάμεντ Σαλάχ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην AS, ανέφερε πως θέλει να παραμείνει στο λιμάνι και να συνεχίσει να αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ, όμως δεν είναι μόνο στο χέρι του η παραμονή του καθώς τον πρώτο λόγο έχει η διοίκηση της Λίβερπουλ. 

Αυτά μέχρι χθες. Σήμερα, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας δηλώσεις του συμπαίκτη του, Μοχάμεντ Αμπουτρίκα, ο οποίος ανέφερε ότι ο Σαλάχ δεν είναι ευτυχισμένος στο Λίβερπουλ και πώς θα ήθελε να αποχωρήσει από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. Φυσικά αυτές οι δηλώσεις προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Το libre μίλησε με τον Βρετανό δημοσιογράφο της Daily Mail, Τζορτζ Μπερντ για τις εξελίξεις… 

-Θεωρείτε πως είναι βάσιμες οι δηλώσεις του Αμπουτρίκα; 

“Καλησπέρα και σας ευχαριστώ για την επικοινωνία. Οι δύο πρώην συμπαίκτες στην Εθνική Αιγύπτου είχαν όντως επικοινωνία και ο Αμπουτρίκα αποκλείεται να λέει ψέματα διότι γνωρίζει τις επιπτώσεις αυτών. Δεν θα έβαζε ποτέ τη φιλία του με τον Σαλάχ σε κίνδυνο απλά για να βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας”. 

-Άρα είναι αλήθεια πως ο Σαλάχ δεν είναι ευτυχισμένος στη Λίβερπουλ; 

“Είναι κάπως περίπλοκο το όλο σκηνικό. Πριν από κάποιες ημέρες, στον αγώνα της Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μίντιλαντ ο Σαλάχ πίστευε πως θα έπαιρνε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, κάτι το οποίο δεν συνέβη και αυτό τον εξόργισε. Ο Κλοπ προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να συζητήσουν αλλά εκείνη τη στιγμή δεν γινόταν γιατί ήταν εν βρασμώ ο Σαλάχ. Φυσικά υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για τους οποίους δεν είναι ευτυχισμένος ο Σαλάχ στη Λίβερπουλ”. 

-Δηλαδή; Μπορείτε να μας πείτε αναλυτικότερα; 

“Δεν μπορώ να γνωρίζω όλους τους λόγους γιατί όπως είπε και ο Αμπουτρίκα μερικοί δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα αλλά αυτό που γνωρίζω σίγουρα είναι ότι ευθύνεται και η σχέση που έχει με τον Μανέ. Από την περσινή σεζόν οι δυο τους είχαν έρθει σε μία κόντρα, σε έναν αγώνα και αυτό από τότε χάλασε τις σχέσεις τους. Βέβαια όπως είδατε όλοι κανενός η απόδοση δεν επηρεάστηκε διότι είναι επαγγελματίες και όπου κι αν παίζουν θα δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους”. 

-Πόσο πιθανό είναι να αποχωρήσει ο Σαλάχ το καλοκαίρι; 

“Δεν μπορώ να μιλήσω με πιθανότητες αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι η Λίβερπουλ θα μπορούσε να του βάλει πωλητήριο για να μπορέσει να έχει ένα σημαντικό οικονομικό κέρδος. Φυσικά, ο Σαλάχ μπορεί να αγωνιστεί αυτή τη στιγμή όπου επιθυμεί, σίγουρα όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι θα τον διεκδικήσουν και έχει εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ισπανία. Η Μπαρτσελόνα είναι μία ομάδα που του ταιριάζει γάντι και η οποία έχει ανάγκη από παίκτες τέτοιου επιπέδου αυτή τη στιγμή όμως θα πρέπει να συμβούν πολλά για να δούμε μία τέτοιου μεγέθους μεταγραφή να ολοκληρώνεται”. 

Σχετικά Άρθρα