Βοτανικός: Ξεκαθάρισε την θέση του ο Δ.Γιαννακόπουλος – Μεγάλη διαφορά με Αλαφούζο και αποστάσεις από Μαλακατέ – Αμηχανία από Κ.Μπακογιάννη

 Βοτανικός: Ξεκαθάρισε την θέση του ο Δ.Γιαννακόπουλος – Μεγάλη διαφορά με Αλαφούζο και αποστάσεις από Μαλακατέ – Αμηχανία από Κ.Μπακογιάννη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κράτησε σαφείς αποστάσεις από το εγχείρημα της Διπλής Ανάπλασης κάτι που φάνηκε μετά από την συνάντησή του με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Ο αποστασιοποιημένος μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ μάλιστα, δεν έκρυψε και την αντίθεσή του στην εμπλοκή του Δ.Αλαφούζου στο πρότζεκτ, όσο και του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Π.Μαλακατέ.

Η δήλωσή του μετά από την συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων, στην οποία κάνει μνεία και για τους δύο (χωρίς να τους κατονομάζει ευθέως, αλλά φωτογραφίζοντάς τους ,όπως και τον εαυτό του που είναι προς αποχώρηση) είναι ενδεικτική της επιφυλακτικότητας του Δ.Γιαννακόπουλου για την εμπλοκή του Δ.Αλαφούζου στο πρότζεκτ.

Φωτιές ανάβει η Μ. Παγώνη για το εμβόλιο: “Η υπεύθυνη δήλωση έχει ξεκινήσει, δεν συμφωνώ” (vid)

«…Ως εκ τούτου θεωρώ ότι κανένα από τα φυσικά πρόσωπα που σήμερα που διοικούν τον Παναθηναϊκό ή εμπλέκονται με τον Παναθηναϊκό ούτε πρέπει αλλά ούτε μπορούνε να πάρουν τόσο σημαντικές αποφάσεις. Ο ένας έχει διασύρει κατ επανάληψη το όνομα του Παναθηναϊκού εντός και εκτός γηπέδου και έχει αποδείξει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει και ο μόνος γνώμονας με τον οποίο πράττει είναι το οικονομικό συμφέρον του αλλά και η εξυπηρέτηση τρίτων, ο άλλος δεν έχει την εμπειρία, δεν έχει το ειδικό βάρος να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις και σίγουρα δεν θα μπορούσα να ήμουν εγώ. Ειδικά όταν είμαι σε καθεστώς αποχώρησης και εύρεσης αγοραστή» είπε εξερχόμενος της συνάντησής του με τον Κ.Μπακογιάννη.

Γι αυτό και ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ζήτησε να πάρει την απόφαση ο κόσμος του Παναθηναϊκού μέσω του Ερασιτέχνη.

Μπροστά στην αποστασιοποίηση του Δ.Γιαννακόπουλου, ο Κ.Μπακογιάννης έδειξε αμηχανία με μια δήλωσή του για το αποτέλεσμα της συνάντησής τους, ωστόσο είναι βέβαιο ότι χωρίς τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, το σχέδιο για τον Βοτανικό δύσκολα θα προχωρήσει!

«…Κρατάμε την εκπεφρασμένη δέσμευση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να συμμετάσχει σε ομάδα εργασίας για το γήπεδο του μπάσκετ και τη διαβεβαίωση ότι θα δώσει το παρών στην πρώτη συνεδρίαση της στις αρχές Ιανουαρίου. Σημασία έχει μόνο η επίτευξη του κοινού στόχου. Κρινόμαστε από τις πράξεις μας και όχι από τα λόγια μας» είπε ο δήμαρχος Αθηναίων, κάνοντας σαφές ότι για το μόνο που δεσμεύτηκε ο Δ.Γιαννακόπουλος ήταν η συμμετοχής εκπροσώπου της ΚΑΕ στην ομάδα εργασίας.

Την ίδια ώρα οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού πήραν ξεκάθαρη θέση απέναντι στο ζήτημα με ανακοίνωσή τους στην οποία τόνισαν ότι: «Έχοντας μελετήσει το M.o.U. και ακούσει προσεκτικά την δημόσια συζήτηση θέτουμε κόκκινη γραμμή, με μοναδικό στόχο την αύξηση των πιθανοτήτων υλοποίησης της Διπλής Ανάπλασης με όρους συμφέροντες για τον Σύλλογο:Οι διμερείς συμβάσεις που καταρτίζονται, πρώτα θα τεθούν υπόψιν την Γενικής Συνέλευσης του Α.Ο. και μόνο κατόπιν έγκρισης της θα υπογραφούν από την Διοίκηση του Συλλόγου.

Αν συμβεί το αντίθετο θα είναι μεθόδευση του κ. Μαλακατέ με μοναδικό συμφέρον των εμπλεκομένων.Στην περίπτωση αυτή θα απαιτήσουμε άμεση παραίτηση της Διοίκησης του Α.Ο. και οι συμβάσεις θα καταψηφίζονται μέχρι να επιτύχουμε καλύτερους όρους για τον Σύλλογο.Αν δεν επιτευχθούν οι καλύτεροι δυνατοί όροι ο Σύλλογος πρέπει να απεμπλακεί οριστικά από την Διπλή Ανάπλαση.»