Απάντηση συνεργατών του πρωθυπουργού για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι στην Καλαμάτα: “Χυδαιότητα…”

 Απάντηση συνεργατών του πρωθυπουργού για την Μαρέβα Γκραμπόφσκι στην Καλαμάτα: “Χυδαιότητα…”

Η επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού με τον Οίκο Dior στην Καλαμάτα προκάλεσε αντιδράσεις. Το Μαξίμου δεν άργησε να απαντήσει, με τους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη να κάνουν λόγο για “χυδαιότητα”.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν:

«H χυδαιότητα κάποιων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οφείλουμε να σημειώσουμε λοιπόν ότι η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δεν πήγε στην Καλαμάτα για εκδρομή, αλλά κατόπιν της προβλεπόμενης έγγραφης άδειας από την Πολιτική Προστασία, συνοδεύοντας στελέχη του οίκου Dior, ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως, που ήρθαν στη χώρα μας προκειμένου να ερευνήσουν ύστερα από περιήγηση σε μουσεία, τη δυνατότητα η νέα τους collection το 2021 να έχει αναφορά στην Ελλάδα με αφορμή και τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία.

Η επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού με τον Οίκο Dior στην Καλαμάτα προκάλεσε αντιδράσεις

Το γεγονός αυτό, όπως αντιλαμβάνονται όλοι, θα αποτελέσει σημαντική προβολή για τη χώρα. Είναι επίσης γνωστό ότι η κα Μητσοτάκη ασχολείται συστηματικά με την προώθηση της ελληνικής χειροτεχνίας στον κόσμο, γεγονός που σχετίζεται άμεσα με την υλοποίηση της collection. Έλεος πια με τη μικροπρέπεια!».

Σχετικά Άρθρα