Τράμπ σε διάγγελμα: Είμαι ο αγαπημένος σας Πρόεδρος, φαντάζομαι με αναγνωρίζετε (vid)

 Τράμπ σε διάγγελμα: Είμαι ο αγαπημένος σας Πρόεδρος, φαντάζομαι με αναγνωρίζετε (vid)

Ο Ντόναλντ Τραμπ έντονα μακιγιαρισμένος στέκεται στον περίβολο του Λευκού Οίκου και μιλά για τον κοροναϊό ενώ μοιράζεται με το λαό του την εκπληκτική, λυτρωτική εμπειρία της θεραπευτικής αγωγής. Σε νέο βίντεο-διάγγελμα που ανάρτησε στο Twitter είπε: «Φαντάζομαι ότι με αναγνωρίζετε. Είμαι ο αγαπημένος σας Πρόεδρος».

Αφού επαινεί γιατρούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες κ.λπ. και την επανάληψη του συνθήματος ότι «η Αμερική είναι μεγάλη και σπουδαία», ο Τραμπ,

«Όχι ότι καιγόμουν στον πυρετό, αλλά στο νοσοκομείο μού έδωσαν Regeneron».

Επαναλαμβάνοντας τουλάχιστον τρεις φορές το όνομα της φαρμακοβιομηχανίας που εργάζεται στην έρευνα και τελειοποίηση του συγκεκριμένου φαρμάκου, ο Πρόεδρος περιγράφει την απίστευτη αποτελεσματικότητά του. «Μου έδωσαν Regeneron και ήταν απίστευτο: Ένιωσα αμέσως καλά». Βασισμένος στην προσωπική του εμπειρία, ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι «έχουμε το Regeneron και ένα παρόμοιο φάρμακο από την Eli Lilly. Προσπαθούμε να τα κάνουμε διαθέσιμα για όλους, για επείγουσες ανάγκες».

«Έχουμε πλήρως έτοιμη τη διαδικασία επείγουσας έγκρισης» διαβεβαιώνει ο πλανητάρχης στο βίντεο.

«Θέλω να έχετε την ίδια θεραπεία που είχα κι εγώ και ένοιωσα καλά. Νομίζω ότι ήταν δώρο Θεού ότι μολύνθηκα από τον κορονοϊό. Μολύνθηκα, άκουσα για το φάρμακο και είναι εκπληκτικό το πώς λειτούργησε», σχολίασε και υποσχέθηκε πως θα το διανείμει δωρεάν με ειδική μέριμνα για την τρίτη ηλικία, στα άτομα της οποίας η αγωγή θα χορηγείται κατά προτεραιότητα.

Σχετικά Άρθρα