“Πηγαίνω καλά, νομίζω! Σας ευχαριστώ όλους. Αγάπη!”- Μήνυμα Τραμπ από το νοσοκομείο- Προληπτική η εισαγωγή- Ξεκίνησε θεραπεία

 “Πηγαίνω καλά, νομίζω! Σας ευχαριστώ όλους. Αγάπη!”- Μήνυμα Τραμπ από το νοσοκομείο- Προληπτική η εισαγωγή- Ξεκίνησε θεραπεία

Πηγαίνω καλά, νομίζω! Σας ευχαριστώ όλους. ΑΓΑΠΗ!!! Με αυτό το μήνυμα χαιρέτισε τους ακολούθους του στο Twitter, ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Walter Reed στη Μπεθέσντα του Μέριλαντ.

Εξάλλου, ο γιατρός του κ. Τραμπ ανακοίνωσε ότι «τα πάει πολύ καλά», και ξεκίνησε τη θεραπεία με Remdesivir.

Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι ο Πρόεδρος Τραμπ δεν χρειάστηκε συμπληρωματικό οξυγόνο και είχε αρχίσει να λαμβάνει τη θεραπεία με το Ρεμντεσιβίρ.

Ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε μια δήλωση από τον επίσημο προεδρικό ιατρό, Δρ Sean P. Conley στις 11:34 στο Twitter από τον λογαριασμό της εκπροσώπου Τύπου Kayleigh McEnany.

“Σήμερα το απόγευμα, σε συνεννόηση με ειδικούς από το Walter Reed και το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins, πρότεινα τη μετακίνηση του Προέδρου στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed για περαιτέρω παρακολούθηση. Σήμερα το απόγευμα χαίρομαι που αναφέρω ότι ο Πρόεδρος τα πάει πολύ καλά. Δεν χρειάζεται συμπληρωματικό οξυγόνο, αλλά σε συνεννόηση με ειδικούς επιλέξαμε να ξεκινήσουμε τη θεραπεία με Remdesivir. Ολοκληρώθηκε η πρώτη δόση και αναπαύεται άνετα», έγραψε ο Conley.

Στις 6:20 μ.μ. (τοπική ώρα) το προεδρικό ελικόπτερο που μετέφερε τον Ντόναλντ Τραμπ προσγειώθηκε χθες Παρασκευή στο στρατιωτικό νοσοκομείο Ουόλτερ Ριντ, όπου θα νοσηλευθεί ο αρχηγός του κράτους «για μερικές ημέρες», σύμφωνα με την προεδρία, μετά τη μόλυνσή του από τον κορονοϊό.

Ο αμερικανός πρόεδρος, που βάδισε ως το ελικόπτερο φορώντας μάσκα, δεν έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους που περίμεναν.

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου διαβεβαίωσε ότι ο μεγιστάνας δεν έχει μεταβιβάσει την εξουσία στον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς, καθώς εξακολουθεί να ασκεί τα καθήκοντά του.

Ενώ απομένει ένας μήνας ως τις προεδρικές εκλογές, η εκστρατεία του Τραμπ ανεστάλη απότομα σε εξαιρετικά κρίσιμη φάση και στο ρεπουμπλικανικό στρατόπεδο επικρατεί ανησυχία.

Αρκετά προβεβλημένα στελέχη του GOP, ανάμεσά τους η πρόεδρός του Ρόνα Μακντάνιελ και ο γερουσιαστής Μάικ Λι, που είχε πάει πρόσφατα στον Λευκό Οίκο, διαγνώστηκε πως έχουν προσβληθεί.

Πηγή: hellasjournal.com

Σχετικά Άρθρα