Αγωνία για τους δύο αγνοούμενους στην Καρδίτσα – Εγκλωβισμένοι πέρασαν τη νύχτα σε τρακτέρ

 Αγωνία για τους δύο αγνοούμενους στην Καρδίτσα – Εγκλωβισμένοι πέρασαν τη νύχτα σε τρακτέρ

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν και πάλι οι έρευνες για τον 62χρονο, αλλά και για τη γυναίκα που έπεσε με το αυτοκίνητό της μέσα στο νερό. Το αυτοκίνητο βρέθηκε κομμένο από τα ορμητικά νερά δρόμο.

Πρόκειται για 43χρονη φαρμακοποιό, που μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί τα ίχνη της. Ο 62χρονος από την Καστανιά Καρδίτσας κατέρρευσε η στέγη του σπιτιού του και μέχρι τις 2:00 τα ξημερώματα συνεργεία της ΕΜΑΚ έδιναν μάχη για να τον εντοπίσουν.

Στα Καλογριανά της Καρδίτσας, φούσκωσε το ποτάμι Πάμισος και το μισό χωριό πλημμύρισε. Το νερό έφτανε ανά σημεία μέχρι και τους 70 πόντους και κρίθηκε αναγκαία η προληπτική εκκένωση με την Πυροσβεστική να μεταφέρει 7 ηλικιωμένους σε δημαρχείο κοντινής περιοχής για να μην κινδυνέψουν από τα ορμητικά νερά.

Ολο το χωριό τέθηκε σε επιφυλακή για το ενδεχόμενο εκκένωσης και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες είχε σημάνει συναγερμός.

Δύο βοσκοί εγκλωβίστηκαν στο Μακρυχώρι Καρδίτσας. Πέρασαν όλη την νύχτα πάνω σε ένα τρακτέρ, καθώς ήταν στο χωράφι τους μαζί με τα ζώα τους όταν είδαν τον χείμαρρο να κατεβαίνει.

Επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό τους.

«Μας έδωσε ο Θεός ένα σημείο και καταφέραμε να σωθούμε. Ηρθε η ΕΜΑΚ το βράδυ δεν κατάφερε να μας βγάλει. Μας είπαν θα έρθουν το πρωί. Έχουμε ανέβει σε ένα τρακτέρ και περιμένουμε εδώ όλη νύχτα» είπε ο ένας εκ των δύο εγκλωβισμένων βοσκών μιλώντας στο Open.

Σχετικά Άρθρα