Βίος και Πολιτεία: Ο “ψευτογιατρός” χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο που ανήκε σε πραγματικό γιατρό

 Βίος και Πολιτεία: Ο “ψευτογιατρός” χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο που ανήκε σε πραγματικό γιατρό

Νέες καταγγελίες φτάνουν στην Ασφάλεια προσθέτουν καινούργια στοιχεία για την δράση του “ψευτογιατρού”. Σύμφωνα με το STAR, το ψευδώνυμό του φαίνεται πως ανήκει σε πραγματικό γιατρό και το χρησιμοποίησε εσκεμμένα για να παραπλανεί τα θύματά του.

Οι συνεχόμενες αποκαλύψεις για τη δράση του εξοργίζουν τους συγγενείς των θυμάτων. Πιστεύουν ότι του αξίζει η μεγαλύτερη ποινή. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο φως νέα καταγγελία, με τα λόγια της μάνας που έχει χάσει το παιδί της να συγκλονίζουν.

«Iσόβια. Να πάρει τα ισόβιά του ένα πράγμα μπορεί να τον τιμωρήσει αυτόν τον άνθρωπο, δεν πονάει τα παιδιά του, μόνο τα ισόβια και να του πάρουν τα πάντα όμως. Όλα αυτά τα χρήματα να πάνε στα ιδρύματα, να πάνε στους καρκινοπαθείς. Το κακό να γίνει καλό» είπε η μητέρα του θύματος.

«Γεννήθηκε αυτός ο άνθρωπος έχοντας μέσα στο μυαλό του εγκατεστημένη αυτή τη λειτουργία που λέγεται “πλάθω μύθους”, πλάθω μύθους όμως με έναν τρόπο που μπορώ να παγιδεύσω τους πάντες. Ήταν ένας διάολος, όμως ήρθε η στιγμή αυτόν τον διάολο να τον ξεμπροστιάσουνε και ξέρετε τι; μας έφεραν στον δρόμο μας αυτήν τη γυναίκα, την αστυνομικό, που είναι ένας άγγελος».

H αστυνόμος Βασιλική που χειρίζεται την υπόθεση έχει βάλει στόχο ζωής να αποκαλυφθούν τα πάντα για τη δράση του Νίκου Κοντού, ο οποίος είχε μελετήσει ακόμα και το ψευδώνυμο που θα χρησιμοποιούσε για να μπερδεύει τα θύματά του μιας και υπάρχει καταξιωμένος πραγματικός γιατρός με το επώνυμο Κοντός.

«Yπάρχει ένας άλλο γιατρός Κοντός που είναι χειρουργός και είχαν μπερδέψει και τους δυο. Είχαν ίδιο όνομα» είπε μοναχός του Αγίου Όρους.