Θαύμα! “Ζωντάνεψε” κι άλλο σάιτ μετά το σάλο με τη λίστα της κρατικής χρηματοδότησης για το “Μένουμε Σπίτι”

 Θαύμα! “Ζωντάνεψε” κι άλλο σάιτ μετά το σάλο με τη λίστα της κρατικής χρηματοδότησης για το “Μένουμε Σπίτι”

Μετά τη σωρεία αποκαλύψεων για ανύπαρκτα sites τα οποία περιλαμβάνονται στη λίστα και τα οποία έλαβαν κρατική χρηματοδότηση (μοιράστηκαν συνολικά 20 εκατομμύρια ευρώ), ξαφνικά τα εν λόγω “ΜΜΕ” πήραν μπροστά.

Στη λίστα που δόθηκε από τον Στέλιο Πέτσα στη δημοσιότητα και δηλώνονται τα ΜΜΕ που έλαβαν κομμάτι απ’ την πίτα της τεράστιας χρηματοδότησης (σ.σ την οποία ανέλαβε να μοιράσει μια ιδιωτική εταιρεία), εμπεριέχονται και και site τα οποία δεν λειτουργούν ή είναι “ακίνητα”.

Το site λέγεται diavouleusi.gr και εμφανιζόταν, σφάλμα (502 Bad gateway). Όπως έγινε και με το blog του Φουρθιώτη, το site “ζωντάνεψε” και φαίνεται μέχρι στιγμής να λειτουργεί πάλι κανονικά.

Εξακολουθεί ωστόσο στην similarweb, της δημοφιλέστερης και πιο έγκυρης πλατφόρμας για την καταγραφή της επισκεψιμότητας ιστοσελίδων του διαδικτύου, να μην υπάρχει γι’ αυτό κανένα στοιχείο αναγνωσιμότητας. Στη δε alexa.com, μιας ακόμη γνωστής πλατφόρμας καταγραφής analytics (στατιστικά) ιστοσελίδων, εμφανίζεται να κατέχει τη θέση 3.095.696!

Το τελευταίο online ίχνος του εν λόγω site εντοπιζόταν στις 4 Δεκεμβρίου του 2019. Μήνες δηλαδή πριν εμφανιστεί το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη χώρα μας. Το βράδυ της Τετάρτης (10-6-2020), φαίνεται ως δια μαγείας να δημιουργείται νέο ίχνος, περί τις 18:00 το απόγευμα.

Με πληροφορίες από documento.gr

Σχετικά Άρθρα