ΝΔ: Να πάρει θέση ο κ. Τσίπρας για τις χυδαιότητες του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Η. Γρηγόρη

 ΝΔ: Να πάρει θέση ο κ. Τσίπρας για τις χυδαιότητες του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Η. Γρηγόρη

Σε ανακοίνωση της η Πειραιώς αναφέρεται στις αναρτήσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Η. Γρηγόρη.

ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

“O υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Γρηγόρης ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας κατα του Πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και ανθρώπων που δίνουν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού όπως ο Σ.Τσιόδρας και ο Ν.Χαρδαλιάς. Καλούμε τον κύριο Τσίπρα, να πάρει θέση και να τον διαγράψει από το κόμμα του. Αν δεν το κάνει, δίνει κάλυψη στις χυδαιότητές του και τις υιοθετεί. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τεράστια κρίση και η συντριπτική πλειοψηφία δίνει τη μάχη με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κάποιοι σπέρνουν το μίσος και τον διχασμό και προσπαθούν να επαναφέρουν στην πολιιτκή ζωή το κλίμα της “πάνω και κάτω πλατείας”.

Ο κ.Ηλίας Γρηγόρης, που ήταν υποψήφιος βουλευτής και τώρα δημοτικός σύμβουλος στην Πάτρα, με αφορμή την παράσταση της Πρωτοψάλτη πάνω σε φορτηγό, αποκάλεσε σε ποστ στο Facebook μ@@@@α τον πρωθυπουργό και είπε ότι γράφει στα α@@@@ια του τα πάντα.

Σε άλλο ποστ μιλάει για «χωροφυλακίστικες μ@@@@ιες» του Νίκου Χαρδαλιά, ενώ σε άλλο αποκαλεί τον Άδωνι Γεωργιάδη «ο αρ@@@ης».

Στο θέμα μάλιστα αναφέρθηκε το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώνατς στον ΣΚΑΙ λέγοντας ότι και για τον ίδιο εκφράστηκε με απαξιωτικό τρόπο το συγκεκριμένο στέλεχος.

Σχετικά Άρθρα