Γεραπετρίτης: Την ερχόμενη εβδομάδα συζήτηση στη Βουλή και για τα voucher

 Γεραπετρίτης: Την ερχόμενη εβδομάδα συζήτηση στη Βουλή και για τα voucher

“Με απόφαση του Πρωθυπουργού θα διεξαχθή την επόμενη εβδομάδα συζήτηση στη Βουλή για όλο το πακέτο που αφορά στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων κατάρτισης” επεσήμανε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης. Για να προσθέσει “εκεί θα ακουστούν όλα και εκεί θα λογοδοτήσουμε για ό,τι πράξαμε και ό,τι δεν πράξαμε”.

Παίρνοντας το λόγο μετά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε πως θα υπάρξει μια συνολική αναμόρφωση του πλαισίου για την κατάρτιση. Παράλληλα αναφέρθηκε στην υπόθεση με τα ΚΕΚ και τους επιστήμονες και μίλησε για μία αστοχία.

Από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε πως “τη λογοδοσία που σήμερα επικαλέστηκε ο αρχηγός της αξιωματικής την κάνουνε καθημερινά πράξη” και επεσήμανε πως “αναλάβε το τίμημα να καταργήσουμε το συγκεκριμένο πρόγραμμα χωρίς να θιγούν οι ωφελούμενοι και δεσμευόμαστε ότι θα φέτουμε ένα νέο πλαίσιο που θα είναι ασφαλές”.

Προσέθεσε δε “εμείς ακούμε και μπορούμε να αλλάξουμε άποψη. Όσοι δεν αλλάζουν άποψη δεν προοδεύουν”. Μάλιστα αναφερόμενος στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα έκανε λόγο για “κρεσέντο εχθροπάθειας”.

Σχετικά Άρθρα