Αιχμές Μπάρμπα για Γεωργούλη: Οι ηθοποιοί που ψηφιστήκατε ευρωβουλευτές, τι κάνατε για τους καλλιτέχνες; Ντροπή

 Αιχμές Μπάρμπα για Γεωργούλη: Οι ηθοποιοί που ψηφιστήκατε ευρωβουλευτές, τι κάνατε για τους καλλιτέχνες; Ντροπή

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Βάνα Μπάρμπα διαμαρτύρεται για την έλλειψη πρόβλεψης της πολιτείας γιατις οικονομικές δυσκολίες των καλλιτεχνών.

Η γνωστή ηθοποιός στρέφεται κατά του Υπουργείου Πολιτισμού και “των ευρωβουλευτών που σαν ηθοποιοί ψηφιστήκατε”, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη.

Η Βάνα Μπάρμπα αναφέρει στην ανάρτησή της: «Καλό μήνα. Συγγνώμη αλλά ρωτάμε τους υπευθύνους του υπουργείου πολιτισμού….. τι θα γίνουν όλοι οι καλλιτέχνες …μουσικοί συνθέτες ηθοποιοί.. σκηνοθέτες.. που την επόμενη μέρα .. ενώ σιγά σιγά θα ανοίγουν τα καφέ τα πάρκα… ο κόσμος δειλά δειλά θα βγαίνει… και οι καλλιτέχνες πώς θα βγουν όταν εκ των πραγμάτων δεν θα γίνονται συναυλίες φεστιβάλ… ακόμα και ταινίες ή σήριαλ… αυτοί οι άνθρωποι που σας διασκεδάζουν τόσα χρόνια πώς θα μπορέσουν να μείνουν αξιοπρεπείς ..και να βοηθήσουν τις οικογένειές τους… μας δείχνουν ότι είμαστε ο τελευταίος τροχός της αμάξης.. αλλά να ξέρουν ότι δεν θα το αφήσουμε έτσι ..ΔΡΑΣΗ. τώρα από όλα τα συνδικάτα των καλλιτεχνών. και εσείς οι ευρωβουλευτές που σαν ηθοποιοί ψηφιστήκατε.. τι κάνετε τώρα ..πού είναι η φωνή σας …ΝΤΡΟΠΗ».

Σχετικά Άρθρα