Αντί για καραντίνα, κάνουν πάρτι φοιτητές που επέστρεψαν από την Βρετανία!- Καταγγελία δημοσιογράφου

 Αντί για καραντίνα, κάνουν πάρτι φοιτητές που επέστρεψαν από την Βρετανία!- Καταγγελία δημοσιογράφου

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος της ΕΡΤ Λένα Αρώνη ανάρτησε στο twitter (προ τριών ημερών) σχόλιο για γονείς που επιτρέπουν στα παιδιά τους, τα οποία μόλις επέστρεψαν από την Βρετανία όπου σπουδάζουν, να διοργανώσουν πάρτι και να προκαλέσουν μεγάλη συνάθροιση ατόμων.

Κι αυτό παρά τις σαφείς οδηγίες για καραντίνα 14 ημερών για όλους όσους επιστρέφουν από το εξωτερικό και ειδικότερα από την Βρετανία, όπου η διασπορά του θανατηφόρου ιού είναι μεγάλη λόγω της καθυστέρησης στην λήψη μέτρων προστασίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για φοιτητές που επέστρεψαν από Αγγλία κάνουν πα΄ρτι

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν εντοπιστεί πέντε κρούσματα κοροναϊού μεταξύ Ελλήνων φοιτητών που επέστρεψαν με πτήσεις από το Λονδίνο.

Η καταγγελία της δημοσιογράφου διέλαθε (;) της προσοχής των αρμοδίων, καθώς δεν φαίνεται να υπήρξε κάποια κινητοποίηση ώστε να της ζητηθεί να προσδιορίσει την περιοχή όπου έγιναν τέτοιες συναθροίσεις, ενώ δεν έχει υπάρξει ακόμα ειδική ανακοίνωση προς γονείς και παιδιά που εξακολουθούν να παίρνουν αψήφιστα τις οδηγίες.

Παρόμοιες αναφορές υπάρχουν και για άλλες περιπτώσεις.

Υπάρχουν, μάλιστα, και πληροφορίες για ελλιπή μέτρα προφύλαξης και ελέγχου στο Ελ. Βενιζέλος (διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ).

Το tweet της δημοσιογράφου:

Εικόνα

Σχετικά Άρθρα