Σοκ στα ΜΜΕ από το κλείσιμο 150 σημείων πώλησης εφημερίδων και περιοδικών

 Σοκ στα ΜΜΕ από το κλείσιμο 150 σημείων πώλησης εφημερίδων και περιοδικών

Ενημερωτικό σημείωμα του πρακτορείου “Αργος” προς τους εκδότες για τον Covid-19.

Αναλυτικά:

“Αντιμετωπίζουμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση στην οποία καλούμαστε όλοι να ανταπεξέλθουμε με ατομική και συλλογική ευθύνη και παράλληλα να διατηρήσουμε την αποτελεσματικότητά μας.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού Covid-19 σας ενημερώνουμε τα κάτωθι:

1. Τα σημεία πώλησης Τύπου (Περίπτερα, Mini Market), με βάση τις πληροφορίες που έχουμε μέχρι σήμερα, για το επόμενο διάστημα θα παραμείνουν ανοικτά.

Εφόσον υπάρξει αλλαγή θα σας ενημερώσουμε εκ νέου.

2. Δοθείσης της ευκαιρίας σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες σημείων πώλησης πανελλαδικά, οι οποίοι αποφασίζουν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους είτε φοβούμενοι την εξάπλωση του ιού ή επειδή ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου. Τα σημεία αυτά στις περισσότερες περιπτώσεις κλείνουν άναρχα, χωρίς κάποια προηγούμενη ενημέρωση του Διανομέα, με αποτέλεσμα να δεσμεύουν όλα τα έντυπα ακόμη και αυτά που επιστρέφονται τις επόμενες ημέρες. Προσπαθούμε σε συνεργασία με το δίκτυο Διανομέων Αθήνας και Υποπρακτόρων επαρχίας να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση με τον καλύτερο τρόπο πιέζοντας τα σημεία πώλησης να ενημερώνουν εκ των προτέρων για την παύση λειτουργίας τους και να μην δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα στη διαδικασία των επιστροφών και των εκκαθαρίσεων.

Τα κλειστά σημεία σήμερα είναι περίπου 150 πανελλαδικά”.

Σχετικά Άρθρα