Αναστέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ όλες τις εκδηλώσεις μέχρι το Πάσχα

 Αναστέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ όλες τις εκδηλώσεις μέχρι το Πάσχα

Με τον νέο κοροναϊό να έχει χτυπήσει τη χώρα μας, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προχωρά στην αναστολή όλων των προσυνεδριακών διαδικασιών και των δημόσιων εκδηλώσεων του Κόμματος μέχρι το Πάσχα.

Η παραπάνω απόφαση λήφθηκε κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ -υπό την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα-, κατά την οποία συζητήθηκε τόσο η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, καθώς και οι τελευταίες εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και στο προσφυγικό.

Επίσης, το Πολιτικό Συμβούλιο αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της κρίσης του κορονοϊού στην ελληνική οικονομία, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητά από την κυβέρνηση να ασκήσει πίεση προς τους ευρωπαϊκούς θεσμούς «ώστε να πάψει η Ευρώπη να παρακολουθεί αδρανής τις εξελίξεις και να προχωρήσει σε γενναία μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων, καθώς και ελάφρυνσης των δημοσιονομικών υποχρεώσεων».

Τέλος, το Π.Σ. αναφέρθηκε στην προστασία της πρώτης κατοικίας, την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση, καθώς και την τουρκική προκλητικότητα σε Έβρο και Αιγαίο, τονίζοντας πως «Καμία πρόκληση δεν μπορεί να μένει αναπάντητη. Είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η επιθετικότητα της Τουρκίας βρίσκει ολόκληρο τον ελληνικό λαό ενωμένο».

Πηγή: efsyn.gr

Σχετικά Άρθρα