Κόντρα Ζαραλίκου – Οικονόμου με “μπλοκ” και βαριές εκφράσεις

 Κόντρα Ζαραλίκου – Οικονόμου με “μπλοκ” και βαριές εκφράσεις

Η κριτική του Χριστόφορου Ζαραλίκου στην ανάρτησή του Δημήτρη Οικονόμου είχε ως αποτέλεσμα ο δεύτερος να απαντήσει με «μπλοκ» στον κωμικό που τόλμησε να σχολιάσει την ανάρτηση του για την αντιπολεμική Συναυλία Ειρήνης που διοργανώνεται την Τρίτη για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Οικονόμου σχολίασε την διοργάνωση αντιπολεμικής συναυλίας με τη συμμετοχή πλήθους καλλιτεχνών.

Σε ανάρτησή του, ο Δημήτρης Οικονόμου σχολιάζοντας την αφίσα της αντιπολεμικής συναυλίας, γράφει: «Γίνεται πουθενά πόλεμος και χρειάζεται συναυλία ειρήνης σύντροφοι ή για να περνάει η ώρα»

Η απάντηση ήρθε αμέσως από τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, ο οποίος επισυνάπτοντας το σχόλιο του Δημήτρη Οικονόμου σχολιάζει, αναφερόμενος στην αποκάλυψη ότι ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ συνεχίζει να μεταφέρει με τα πλοία του ρωσικό φυσικό αέριο: «Ο ιμπεριαλιστής τοτέμ των καπιταλιστών ολιγαρχών Πούτιν , κάνει επεκτατικό πόλεμο στην Ουκρανία σκοτώνοντας αμάχους και ισοπεδώνοντας πόλεις. Εσύ ξέρεις κάποιον Αλαφούζο που μεταφέρει πετρέλαιο για λογαριασμό του Πούτιν που κάνει όλα αυτά;;»

Η απάντηση του Δημήτρη Οικονόμου ήρθε χωρίς λόγια, αλλά με έναν μεγαλοπρεπή αποκλεισμό του κωμικού από την πρόσβαση στις αναρτήσεις του. Έτσι, ο Χριστόφορος Ζαραλίκος επανήλθε δημοσιεύοντας φωτογραφία που δείχνει την κατάσταση αποκλεισμού του από τις αναρτήσεις του Δ. Οικονόμου και σχολιάζοντας καυστικά: «Το πετ του Αλαφούζου νομίζει πως μπορεί να λέει τις μαλακίες του και εκτός στούντιο χωρίς να τρώει φάπα».

Παναγιώτης Δρίβας