Υπόθεση βιασμού: Μήνυση κατά του Ηλία Γκιώνη από τον πρόεδρο των αστυνομικών

 Υπόθεση βιασμού: Μήνυση κατά του Ηλία Γκιώνη από τον πρόεδρο των αστυνομικών

Ο ακτιβιστής, Ηλίας Γκιώνης, ενέπλεξε το όνομα του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρή Τσαϊρίδη, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να μηνύσει τον μπλόγκερ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σε νέα του ανάρτηση ο ακτιβιστής αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ΕΑΥΘ είναι συνιδιοκτήτης σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπως μετέδωσε το Mega. Σύμφωνα με την ίδια ανάρτηση το συγκεκριμένο κατάστημα ανήκει σε πρόσωπα που εμπλέκονται στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Το θρίλερ πλησιάζει στο τέλος: Έφτασαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών στην υπόθεση της 24χρονης

Σημειώνεται ότι ο Ηλίας Γκιώνης αποκάλυψε την υπόθεσης βιασμού της Γεωργίας, ενώ δημοσίευσε και τα ονόματα των εμπλεκόμενων.

«Υποκαθιστά τις αρχές και τους θεσμούς»

Ο κ. Τσαϊρίδης μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι ο ακτιβιστής τον κατηγορεί για ανυπόστατα πράγματα. «Ο συγκεκριμένος κύριος έχει χριστεί αυτόκλητος σωτήρας της κοινωνίας υποκαθιστά τις αρχές και τους θεσμούς, στήνει δίκες, δικάζει και καταδικάζει μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και καλεί τον κόσμο να κοινοποιεί τις δημοσιεύσεις του, για γεγονότα που δεν έχουν υπόσταση.

Συγκεκριμένα έγραψε ότι εγώ είμαι μέτοχος σε συγκεκριμένο κατάστημα που είναι μέτοχοι που εμπλέκονται στον βιασμό. Εγώ δεν ήξερα την ύπαρξη αυτού του καταστήματος. Έχει ένα λογαριασμό με πολλούς ακόλουθους και αυτό επηρεάζει τον κόσμο. Πίσω από μένα υπάρχει μία οικογένεια, δεν μπορεί να κατηγορεί ο καθένας ανυπόστατα πράγματα», ανέφερε ο κ. Τσαϊρίδης.

«Προσέφυγα στη δικαιοσύνη έτσι ώστε να κληθεί ο μπλόγκερ να καταθέσει στοιχεία για εμένα προσωπικά και φυσικά ποια άτομα βρίσκονται πίσω από αυτές τις ανακρίβειες», δήλωσε.

Πηγή: megatv.com

Χρήστος Σταθόπουλος