• 30 Οκτωβρίου, 2020

Διόρισαν μετακλητή στη Βουλή τη σύζυγο Μιχαλολιάκου λίγο πριν την δικαστική απόφαση για την Χ.Α! – Eξηγήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

 Διόρισαν μετακλητή στη Βουλή τη σύζυγο Μιχαλολιάκου λίγο πριν την δικαστική απόφαση για την Χ.Α! – Eξηγήσεις ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε θέση μετακλητού υπαλλήλου στην Βουλή διορίστηκε η χρυσαυγίτισσα, Ελένη Ζαρούλια, μια απόφαση που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, όπως και κάθε αρχηγός πολιτικού κόμματος που έχει περάσει από τη Βουλή, δικαιούται βάσει κανονισμού να διατηρεί πολιτικό γραφείο στη Βουλή και αντίστοιχες θέσεις μετακλητών υπαλλήλων.

Έτσι, έσπευσε να διορίζει τη σύζυγό του λίγες μέρες πριν την απόφαση του δικαστηρίου για την εγκληματική οργάνωση.

«Η σημερινή απόφαση του κ. Τασούλα για το διορισμό της Ελένης Ζαρούλια στην Ελληνική Βουλή σε θέση μετακλητού υπαλλήλου προξενεί έκπληξη σε κάθε δημοκρατικό πολίτη και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει, «η ελληνική κοινωνία αναμένει την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου τη δικαστική απόφαση που θα οδηγήσει στο οριστικό τέλος τη νεοναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος το γνωρίζει αυτό και προσπαθεί απεγνωσμένα να βολέψει τους δικούς του ανθρώπους. Παραμένει, όμως, ως ερώτημα ο λόγος για τον οποίο ο πρόεδρος της Βουλής επέλεξε να προχωρήσει τώρα σε αυτή την ενέργεια» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.