• 16 Σεπτεμβρίου, 2021

Ξέσπασε ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς: “Αφού δεν υπάρχει ποινή εις θάνατον, να σαπίσει στη φυλακή” (vid)

 Ξέσπασε ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς: “Αφού δεν υπάρχει ποινή εις θάνατον, να σαπίσει στη φυλακή” (vid)

Ισόβια στον δολοφόνο της κόρης του Γαρυφαλλιάς ζητά ο πατέρας της για την δολοφονία της στην Φολέγανδρο.

«Είμαστε στενοχωρημένοι, σκότωσε το κορίτσι μου κι αφού δεν υπάρχει ποινή εις θάνατον, να σαπίσει στη φυλακή και να “φάει” ισόβια χωρίς να βγει έξω, χωρίς άδειες, χωρίς τίποτα», τόνισε ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς, μιλώντας στο Open.

O 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς για πρώτη φορά ζήτησε συγγνώμη κατά την αποχώρησή του από τη Νάξο, σύμφωνα με τον ANT1.

Ο συνήγορός του, Γιάννης Βλάχος, τόνισε ότι από χθες άρχισε να συγκροτεί τον εαυτό του και να επικοινωνεί ουσιαστικά με το περιβάλλον. «Δεν είναι τυχαίο αυτό. Όταν πήγα στη Φολέγανδρο, την πρώτη φορά, δεν μπορούσα να συζητήσω μαζί του για το περιστατικό. Δεν μπορούσε να καταλάβει τι έκανε. Οπότε χαίρομαι που ήδη από χθες βελτιώνεται συνεχώς η κατάσταση», τόνισε.

Ισραήλ: Μειώθηκε στο 39% η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer

Ο ίδιος είπε ότι ο πελάτης του δεν επικοινώνησε μαζί του λίγο μετά το έγκλημα, ούτε με άλλο δικηγόρο όπως υποστηρίζει ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας της άτυχης Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας. Παράλληλα, ο κ. Βλάχος έκανε γνωστό ότι έχει δοθεί συναίνεση να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης του 30χρονου. Τέλος σημείωσε ότι ο πελάτης του επιμένει ότι δεν ξυλοκόπησε την άτυχη κοπέλα.